|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Ja budem probao Voyagera kod roginatora. I to po principu odvrti, poslušaj 2 minute i zaključi - ili je to to, ili nije. Lude matrix modulacije i routinzi mi ne znače puno ako to nije sound (The Gap band, Zapp & Roger i sl...). Ionako za lude modulacije imam Matrix, MS-20 i CS-15. Ako mi treba još nešto jače za te stvari, dodam fino još love i kupim Andromedu pa dobijem i odličan polifoni synth. Da ne kažem da Andromeda po mogućnostima moduliranja ulazi duboko u teritorij modulara koji su cijenom duplo skuplji.
Uz to svaki izlaz fino pošalješ na skroz drugi kanal i procesiraš zasebno ili dalje ufuraš u neki feddback loop pa pomješaš sa drugim i ubaciš zajedno u nešto treće pa onda natrag u Andromedu. Zapravo ako bih kupio Andromedu mislim da bih trebao imati još jedan dodatni 16 kanalni mikser samo za nju, sa što više Aux senda i grupa, da se iskoriste sve te mogučnosti! Po meni je to synth na kojem možeš napraviti cijeli album. Ne treba ti ništa drugo, osim neke analogne ritam mašine i 2-3 analogna efekta. Last edited by Don Solaris; 12-01-2008 at 07:20 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
ne staj mi na muku sa tim "rolling" bassevima :S mentalno ejakuliram kad cujem tako nesto , kao na primer , the gap band - burn rubber on me
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Andromeda A6 | fischek | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 44 | 16-04-2008 09:57 PM |