|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#81 |
Member
|
![]()
Opa, matori... Ludo...
Samo gde ces da nadjes 16 komodoraca da ih osakatis za Sidove !? Nego, reci mi dali mi se isplati da pravim onaj programator ili ne (s obzirom da bi ga trebao samo par puta) ? A kazes da je novi OS opak?!? Pozdrav,Cucko |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Member
|
![]()
Upravo sam dobio odgovor od Ei Nisa... rok izrade plocica je 20.01.2008.
S obzirom da smo toliko cekali da se prikupe pare ovo i nije toliko strasno mada sam ocekivo da ce biti ranije. Sto se tice retkih delova, ja sam sebi nabavio vec skoro sve, uglavnom preko ebaya. Ako zelite mogu da organizujem nabavku nekih delova za vas ili da to uradite u svojoj reziji sto bi meni bilo lakse. Generalno, nema nista specificno sto sami ne mozete da uradite i bolje je da se udruzite zbog postarine. @ cucko ja sam vec osakatio mnogo vise od 16 komodoraca. U stvari, lepse je reci da sam ih inkarnirao u sintesajzere. ![]() Za programiranje sam ti vec odgovorio... mogu ti ja sprziti firmware i poslati PIC. ![]()
![]() |
#83 |
Member
|
![]()
Pa ko ceka taj i doceka
![]() To sto ide polako i da ne kazem tesko, samo potvrdjuje da ce na kreju biti ekstra! |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Member
|
![]()
Iako malo off topic, moram da se pohvalim da su mi stigle 3 ogromne ploce za repliku TR-808! Siguran sam da ce se super slagati sa x0x-om
![]() ![]()
![]() |
#85 |
Member
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ajde da vidimo sta cemo dalje kada stignu plocice. ja sam za to da opet fibri shaljemo pare i da on sve sredi, posto covek ocigledno ZNA sta radi i cini mi se - najbolje se razume u sve ovo, odgovoran je, a i u njega IMAM NAJVISE POVERENJA. izvini, fibra, ali shvatas razloge zbog kojih tebe predlazem. ![]() takodje, predlazem da coveka posteno nagradimo za trud, i uopste ideju, jer je on sve ovo pokrenuo! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 | ||
Member
|
![]() Quote:
Sto se tice delova, jedan lik je iskopao i neku francusku prodavnicu sa uzasno jeftinim delovima... japanske trandze za x0x i sl. Tako da... kad stignu ploce izaci cu maximalno u susret i organizovati nabavku. Quote:
![]() Ali jedna "in-sync" zajednicka seska bi trebala da padne nakon sto ih pozavrsavamo ![]()
![]() |
![]() |
#87 |
Member
|
![]()
ja se nadam da hoce! jedan MULTIX0XB0XING!!!!
![]() to ce morati i da se snimi!!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Member
|
![]()
Ploce su gotove i na putu su ka meni.
![]()
![]() |
#89 |
Banned
|
![]()
Za transfer novca: www.moneybookers.com ; www.e-gold.com Izuzetno male kamate; oko 1.5% pa izvoli...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Member
|
![]()
Hvala, ali jesi proverio licno nesto od ovoga ili znas nekoga ko jeste? Mislim da moneybookers ne salju u Srbiju ali provericu.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Puk'o projekat u Nuendu | Everbeatz | Audio Software | 14 | 30-03-2008 10:16 AM |
Projekat uskoro ..... | Steka | Promocija radova | 35 | 25-02-2008 04:01 PM |
pitanje za projekat za lunu2 | saki | DSP forum | 10 | 20-10-2007 10:11 PM |
Sopstveni projekat sa: (Reason-om i Cubase-om). Potrebna saradnja. | Nikolic | Razno | 8 | 27-07-2006 10:33 AM |