|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Senior Member
|
![]()
Preko koga kod nas (Srbija) moze da se uzme A6? Sad sam zvao Artist, pa mi kaze da gledam cene na Thomann-u, a na Thomann-u ga nema.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Senior Member
|
![]()
Andromeda je sa svojim karakteristikama best buy synth.
Doduse nije all around synth (ne znam koji zvuk preferiras) ali fakat koji je to synth koji pokriva sve? Ja sam kupio Andromedu iz ove 2007 serije i nemam nikakvih problema s njom. Dapace. Oscilatori i filteri se tjunaju bez frke, synth radi samo tako, prej*bena sprava u svakom pogledu ![]() @ Moritz da se Andromeda s prekidima proizvodi od 1991. godine i po tome bi trebala bit najduze proizvodjeni synth relis, za sve sta te interesira vezano za Andromedu najbolje ti se registrirat na electro-music.com forum, imas Andromeda users forum i tamo ces nac sve odgovore. Na tom forumu je cak i tip koji je sudjelovao u razvoju i proizvodnji prve, americke serije, Andromede. @ clusterchord nadam se da ovakav synth debili iz Alesisa, ustvari Numarka koji ih je kupio, nece nikad prestat proizvodit, j*bo ih americki zakon ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
MCI Master
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Senior Member
|
![]()
Ej redroom, jesi ti imao Pulse+ nekad?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Senior Member
|
![]()
nisam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Senior Member
|
![]()
ma nebitno, tip koji mi prodao prvog pulsa je nesto govorio da kupuje andromedu i tak. A iz Splita je, pa sam poslozio dva i dva, al slagalica ne valja...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
za vjerovat je da ce ih i Thomann brzo dobit, a onda i ex-Yu trgovine, ukljucujuci i Artist ako si nestrpljiv, pa jos imas nekog u Becu ko ti moze prebacit nesto ovako veliko preko grane, evo ti A6 u trgovini Friendly House, cijena 2.300 eura Last edited by redroom; 10-01-2008 at 10:18 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
mod?rateur analogue
|
![]()
je, krenule nove posiljke , sto me zaista razveselilo..
izgleda da opet rade ASIC chipove, imaju valjda novog manufacturera. drago mi je da se jos uvijek proizvodi meni jedan od, ako ne i najdrazi sint svih vremena ![]() ![]() imat ce ju pro audio odn artist u hrv.. znam da je kod njihovog dobavljaca u njem export cijena oko 1700e, dok dodje u zagreb transport, plus marza od ducana itd.. bit ce oko 2200plusPDV pretpostavljam. Last edited by clusterchord; 11-01-2008 at 04:17 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Pro Member
|
![]()
Znaći sa PDV-om to ispada 2600 EUR....
Mo?da bolje uzet polovnu u americi - prethodno samo saznat koji je serial number, da nije ona bolesna. Tamo polovna ko?ta 1260 EUR (1800$). Mi na?alost u HR ne mo?emo toliko veliki paket uvesti, ali mo?da se u BiH i Srbiji mo?e - svakako provjeriti. Po?tarina bi bila nekih 175 EUR (250$). Znaći nekih 1600 na ruke sa porezom. Ili ti soma juraca jeftinije, nego nova u dućanu. Ali to je dosta riskantno. Čuo sam da build quality tog uređaja ba? nije ne?to i da se ?kvadri po putu znale potrgati neke stvari. ?to i ne čudi - pogledati po netu filmiće kako dečki iz nekih po?tanskih kompanija igraju bacanja paketa iz kamiona na pod.... |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Andromeda A6 | fischek | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 44 | 16-04-2008 09:57 PM |