|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Moderator
|
![]()
taj boss je jako dobar.. ortak ima neku metalzone pedalu koju je meni dao.. super svira.. za par sati javljam model i to..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Member
|
![]()
Pa ako je Metalzone, onda je verovatno MT2
![]() Plus, sta je jos interesantno kod Boss-a, ima puno opcija za modifikaciju, recimo Keeley mod je jako dobar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Moderator
|
![]() ![]() To je to... E sad neznam... ?to dakle ka?ete sad? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
ogavno pojacalo koje ne trpi pedale ispred....znam jer sam imao veceg brata avt275
potpuni promasaj od pojacala... neka proda tog zujavca i tu lovu + ovu koju misli dati za pedalu neka usmjeri prema nekom boljem pojacalu....za 4-5K kn se da uzet sasvim pristojan polovni lampaski kombo...
![]() |
#15 |
Member
|
![]()
Ah, to je ova novija serija. Svirao sam mozda cak i isti model na par proba u nekom studiju, i stvarno ne trpi pedale, bar ovih par koje sam nosio tada sa sobom, ne znam, mozda nisam dovoljno eksperimentisao. U svakom slucaju, to nije stari model, vec nova serija. Mozda bi tvoj drug mogao da koristi eq pedalu, tipa Boss GE7, ali ne bi to dodalo bas puno drajva.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Moderator
|
![]()
Hm, ok. Hvala na savjetima! Budem mu prenio sve što je ovdje rečeno.
Mislite da ni Damage Control sa dvije ampe nebi spasio stvar? ![]() Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Senior Member
|
![]()
to pjacalo je nesto najodvratnije sto sam ikada probao... naravno sa distorzijom ispred... probao sam sve vrste distova razne proizvodjace, cak i marshalle, bluzbrejkera, guvnora, dzekhemera, ds-1, mt-2, mega dist... nista od toga ne radi...
za to pojacalo je najbolja varijanta da ga sviras sa tim njegovim drajvovima i naravno ako imas u ruci zvuk bices zadovoljan onim sto izlazi... e sad... ja sam probao i jedno pojacalo (doticno) koje ni samo sa sobom nije radilo kako valja... znaci to je bio totalni raspad... svaki marshall koji sam ikada svirao zvucao je drugacije od drugog i to primetno... to su pojacala kojima ne verujem nista vise... a tvom drugaru reci da saceka malo, sakupi jos para i uzme svoju glavu, zarad tona naravno... ako ima strpljenja a ako ne.. neka ne baca pare nego nek svira sa tim distovima sa avta ![]() poz! |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Moderator
|
![]()
Ok, hvala na svim informacijama...
Nažalost on ne može prodati pojačalo. Ali sad znam da pri snimanju ni ne pokušavam sa pedalama više. Danas sam bio siguran da je problem u meni, al sad znam da je problem u ovome... Metal zone sam pokusao koristiti ali sve je zvucalo lose na kraju. Sam sum i zujanje u 20% ukupnog zvuka. Definitivno pokusati sa distorzijom na pojacalu. Zahvaljujem! |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Amplitube Metal | LAMPASH | Gitarska Produkcija | 11 | 19-07-2008 11:28 AM |
Shumadijski metal! | yechmeny | Promocija radova | 9 | 09-08-2006 10:31 AM |
new metal checklist | Arthur | Gitarska Produkcija | 16 | 10-01-2006 04:46 PM |