|
Pravna Pitanja Ovdje pi?ite sve ?to znate ili ?elite znati o autorskim pravima, ugovorima sa agentima/izdavačkim kućama itd... i sve ostalo ?to dotiče pravnu stranu poslovanja s glazbom. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]()
Gospodine dragi,
ja ba? ne razumem va? poslednji post (osim dela gde vi nudite svoje pravne usluge). Niti sam rekla da sve znam, niti sam rekla da imam problem sa zastupanjem. Samo sam prenela informacije koje mi je dala kompetentna osoba iz Geme pre mesec dana (tra?ila sam informacije drugim povodom). |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Onaj ko prenosi informacije je postar, a obicno se informacija kad se prenosi iskrivi, ja sam objasnjavao sustinu (jer me ona uvek interesuje) a ko shvati dobro jest, a ko prenosi informacije nikad ne shvati
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Nisam bas siguran sta je po vama sustina, ali ono u sta sam siguran je da: Vangelis nije imao (pre 25godina) velikih problema zato sto je Grk.
E sad' dali se za 25 godina nesto promenilo, to pitajte Bregovica(da ga mozda nisu izbacili iz igre jer nije rezidentan u EU). Last edited by LACKY; 17-12-2007 at 01:36 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Sustna je bas to sto si sad napomenuo, znaci i jedan i drugi imaju zasticena autorska prava i prihode po tom osnovu bez obzira iz koje zemlje dolaze
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
autorska prava | SumAnuT | Razno | 0 | 28-10-2009 11:10 PM |
Autorska *prava*?! Think again... | kravadinka | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 2 | 18-05-2009 11:10 PM |
AUtorska prava! | SILENttONE | Razno | 4 | 18-01-2009 10:16 PM |
Autorska prava | Arthur | Razno | 7 | 02-11-2007 09:05 AM |
autorska prava | dzordz | Razno | 20 | 21-03-2005 07:19 AM |