|
Pravna Pitanja Ovdje pi?ite sve ?to znate ili ?elite znati o autorskim pravima, ugovorima sa agentima/izdavačkim kućama itd... i sve ostalo ?to dotiče pravnu stranu poslovanja s glazbom. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]()
Nema informacija za papane. Ko je ozbiljan, neka mi piše PM.
Last edited by sgracanin; 15-12-2007 at 06:50 PM. Reason: DaBear i njegovo sranje |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
...A sta znaci ako nisi nigde clan i neka Nemacka izdavacka kuca ti objavi album... sta se tada desava?
![]() |
#13 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Da vam jos malo dodam depresije, kada te SOKOJ stiti, a vrte ti se stvari po zapadu, "odiru" te prvo zapadni, pa posalju SOKOJu, pa te "odere" i SOKOJ, pa te na kraju i banka malo odere, i tako dalje i tako dalje. Ko dobije oko 50% onoga sto je na zapadu ostvario, moze se smatrati srecnim.Mozda se u zadnje vreme nesto promenilo, ali nisam siguran.
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
Iz svih postova vidim ja da je rec samo o tome kako izbeci SOKOJ... sramota za ovu zemlju gde nista nije u redu... pa ni taj va$ljivi SOKOJ.
![]()
![]() |
#15 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Mozes da zamislis kako sam se ( neprijatno ) iznenadio kad sam video da je SOKOJ ubira pare iz celog sveta za neke moje pesme. Keva stalno govori "..stiglo nesto sitno od SOKOJA..." Ja sve mislim to samo od Evrovizije, uzmem posle par godina da pogledam izvestaj...kad ono !!!! ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]()
Znaci menjaj drzavljanstvo, pa onda pravi muziku...
![]() |
#17 |
VIP Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Pro Member
|
![]()
Bice da je tako...
![]() ![]()
![]() |
#19 |
Banned
|
![]()
Obrisano.
Last edited by sgracanin; 15-12-2007 at 06:50 PM. Reason: DaBear |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
? ? ? ? Sta podrazumevas pod "moras da regulises autorska prava?" Publishing ? On ti nije obavezan da bi izdao plocu.... Ti sam kao autor bi trebao da se registrujes, ako hoces neke pare da ti srignu! Label (pokusava uvek!) da dobije publishing - ali nema nikakva specijalna prava na to,..to im je samo vise para za njih! Mene NIKAD niko ni u jednom labelu za koji sam izdavao nije pitao "jel sam regulisao autorska prava". Prava su tvoja od momenta kad si napisao pesmu, a ko ce (i kad) da ti ubira pare, to moze da se regulise posle! Label ionako uplacuje pare u agenciju (mora po zakonu), pare stoje kod njih, i kad se uclanis, dobijes ih...(ako ih neko ne pokrade, he,he..) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
autorska prava | SumAnuT | Razno | 0 | 28-10-2009 11:10 PM |
Autorska *prava*?! Think again... | kravadinka | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 2 | 18-05-2009 11:10 PM |
AUtorska prava! | SILENttONE | Razno | 4 | 18-01-2009 10:16 PM |
Autorska prava | Arthur | Razno | 7 | 02-11-2007 09:05 AM |
autorska prava | dzordz | Razno | 20 | 21-03-2005 07:19 AM |