|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
svejedno .. sledeci fajl cu staviti a/b |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Ivan Lekic
|
![]()
dao sam i suv fajl .
mozete svi da se ukljucite i ko ima razlicite sprave da uploaduje fajlove .. Dexxy .. imas mpx1 i ko zna sta jos .. necu biti tu jedno vreme .. kad se vratim postavicu nove fajlove .. nove presete .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Senior Member
|
![]()
ja se nadam da mi ljudi i administracija foruma nece zameriti za offtopic,ali zarad svih nas koji smo(koliko toliko)pokusali da ti pomognemo u resavanju problema setup-a na relaciji EMU-nuendo-lexicon a i nas vlasnika spomenute zvucne karte,zamolio bih te da nam u odeljku "software"(kad budes nasao slobodnog vremena),ukratko opises konacno resenje,tj.podesenja DSP mixera same karte,nuenda,kao i samog lexicona.
znaci,cisto neki rezime nakon onih dvodnevnih muka... i uzgred, veliko hvala na trudu i testovima,kao i iskustvima koja nesebicno delis sa ostatkom foruma. (btw.upravo skidam okacene fajlove,pa cu cim budem u prilici da poslusam na nekom pristojnijem monitoringu,a ne na ovim kevinim desktop-ovima, reci svoje utiske) poz..... Last edited by milanCHE; 14-12-2007 at 10:17 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
he,he,a zamisli da ti je jos i ADAT bio u igri ![]() svejedno,hvala unapred u ime svih nas EMU-ovaca ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
SuperModerator
|
![]()
nesto me zeza net, pa ne mogu da skidam, a i nemam vremena trenutno
![]() ![]() ![]() ![]() pozzz |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
Kao sto kaze Bitch. uzmite oba!!! Ovde nije pitanje koji je bolji, vec sta vam se vise dopada.
![]() Probali smo u studiju VSS3 vs PCM 91 , mrtva trka. Kvalitet oba efekta je hi end i po tom merilu samo je pitanje sta vam se vise dopada. TC generalno ima "neprimetne" reverbe, prirodne i ne napadne. Lex ima svoju prepoznatljivu boju koja vam nekda bude trebala a nekada smetala, isto vazi i za TC.
![]() |
#18 |
Senior Member
|
![]()
pa pre poredjenja mozda nije neumesno pitanje koliko si imao vremena da "do tancina"podesis sve parametre na vss-u kao one koji su na lexiconu?
meni u konkretnom primeru lexicon deluje frekventno"svetliji" i sa nesto duzim(citaj:blazim) tail-om od vss3,ali mi vss3 deluje razgovetnije iako je "tamniji" od PCM-a(ovo "razgovetno" mi je znacajno). i siguran sam da vss3 moze jos da se doradi i da moze mnogo vise da se izvuce iz njega.pa ko voli da se igra neka izvoli.s'druge strane,PCM kao externi efekt procesor sigurno nece uzurpirati resurse komp-a(cpu loading ili DSP kartu) kao sto bi bio slucaj sa softverskom varijantom reverba,ali zato ne znam koliko je on sam po sebi programibilan(u smislu vremenske,volumenske i frekvencijske obrade efekta u samom uredjaju).mozda gresim,ali sa nekom jacom machinom|(quad.,extreme ....)....malo dobre volje,koncentracije,logike,slusanja i slobodnog vremena, bez problema bih se usudio da signal tretiram vss-om.sto nikako ne umanjuje vrednost,ime i slavu lexicona,ali cisto da se ne donose na precac ocene tipa"lexicon je sigurno bolji samo zato sto je lexicon....ma ko sme lexiconu da se suprostavi....i sl..." kao sto rekose ljudi,drugi put stavi neki A/B test radi nepristrasnosti. da ne smaram vise-oba su super,ja glasaaaam .......recimooooo,recimoooo....ZA VSS3! ![]() a sad izvol'te-ispljujte me.............cekam Last edited by milanCHE; 16-12-2007 at 11:44 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Vibrator
|
![]()
ajd nadji neki preset na tc, pa probaj da ga iskopiras lexiconom..
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Reverbi! | korenjak | Audio Software | 80 | 23-10-2008 12:41 PM |
Sonar vs ostali | allegrosteva | Audio Software | 23 | 16-04-2008 01:31 PM |
Sample Rate Conversion (SRC) testovi | kejkz | Audio Software | 7 | 20-12-2006 08:33 AM |