|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
MAO
|
![]()
@Slowstar
Apsolutno je nedopustivo da muzicka velicina poput vas nicim izazvano trpa Ska muziku u isti kosh sa Folk i Turbo-folk muzikom. Ni Punk takodje ne zasluzuje takvo poredjenje, ali Ska je muzika veoma bogate istorije i vrsnog muzickog sadrzaja. Osim mozda u slucaju par snimaka koji ste vi verovatno jedino imali i prilike da cujete, sto u svakom slucaju nije opravdanje za ovako neodmerenu glupost. Zaista sam zbunjen ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Sada se stavljam u ulogu "drvenog advokata", ali me je posebno iritirala reč "glupost" koju je neopravdano upotrebio i moj sagovornik ?to sam već objasnio u prethodnom tekstu. Ljudi sa foruma su (valjda) samo veliki ljubitelji muzike i svega ?to je prati i ne moraju svi da budu veliki znalci, a gre?ke, nepreciznosti i netačnosti su moguće i treba ih pobijati argumentima i realnim činjenicama, a ne ovako prepotentnim i posprdnim tonom. Nije vaspitano niti uljudno nekome reći da je glup, a posebno to ne dolikuje i nije potrebno nekome ko je moderator, čak ni u situaciji kada je u pravu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vibrator
|
![]()
koliko ja vidim, ovde ima dosta nepotrebnog mrsomudjenja.
sacekajte da cujete materijal, pa onda komentarisite. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
VIP Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Member
|
![]() Quote:
?to se tiče pojave punka kod nas koliko se sećam prvi su bili "Pekin?ka patka", a mislim da su se pojavili posle Leb i Sol. No, moguće je i da gre?im jer pi?em po sećanju i zaista me mrzi da pretra?ujem net, to ostavljam tebi i drugima. Ja sam za Leb i Sol prvi put čuo na festivalu "Omladina 77" (znači 1977.g.), a obzirom da ne volim punk moguće je da sam "Patku" čuo i ranije pa da sam to jednostavno potisnuo u sećanju. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
MAO
|
![]()
afekat je cudna stvar. No dobro, naravno da nij automastki glup onaj ko izjavi glupost. Sto se argumenata tiche, slobodno se obratite piratskim kanalima za celokupni zivotni opus sastava "Skatelites", i narocito obratiti paznju na datume objavljivanja tih albuma. Mislim da ce se tu naci dovoljno muzikalnosti i estetike da se opovrgne izrecena klasifikacija. Zao mi je, kontam da je taj stav nastao na osnovu par domacih posalica iz 80tih godina koje su bile jednostavno uradjene poput "Niko kao ja" ili "Crno-beli svet". Meni su te pesme simpaticne, ali razumem gosn Slowstara koji se u to vreme bavio ipak komplexnijom muzikom.
Od domace obratiti paznju i na novosadsku Labaratoriju zvuka (braca Vranesevic) kao i hrvatski Haustor. Mislim da ti zaista ima jednako kvalitetne i duboke muzike kao Leb i Sol. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|