|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
VIP Member
|
![]()
Sine, ja drugu svakih 3 mjeseca iznova namijestam RME 9632 da radi sa eksternim reverbom. I svaki put izgubim jedno 2 sata na to. MENI je tek onaj njihov mikser neintuitivan do besvjesti.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
nazalost nije ni dugme monitoring .. nesto se desava sa emu mixerom .. kao sto rece Dejo .. neka je zajebancija u rutiranju najverovatnije .. ne znam kako drugo da rutiram jebo te .. celi jebeni dan presipam iz supljeg u prazno . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Pro Member
|
![]()
Ma neka sitnica je sigurno.... meni je radio TC od Lune, preko Emu pa do Delte i 002r..... sve preko s/p-difa, a sa Nuendom 3 je jos sve lakse
Sta ti je master pri sinhronizaciji?
![]() |
#35 |
VIP Member
|
![]()
Vjerovatno da ima, kad covjek zna. Ja sam se zadnjih par godina veoma odvikao od cackanja sa win/karticama/setupima/instalacijama. Komjuter koristim kao peglu. Dodjem na posao, upalim zavrsim posao i ugasim.
Nesto gledam po manualu od ovog emua. Imas foru da insertujes hardvare na track u mikseru...probaj nesto u tom pravcu. U svakom slucaju, resetuj sadasnji routing, samo ces sebi zagorcati zivot trazeci dje je greska. Pocni od nule, pa polako. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Senior Member
|
![]()
bas smo se svi zainatili da ga resimo!ja sam batalio moje sviranje i snimnje nekih midi traka do daljnjeg!
![]() nista,ovako,idi opet u patch mixer kartice pa iznad master sekcije idi na on...... ma uostalom evo slike pa probaj kombinacije sa chekiranjem mix ili mon(btw na slici mi fali jos jedan channel strip,ali on nema veze sa tvojim problemom,sad tek videh) Last edited by milanCHE; 23-04-2008 at 10:04 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
VIP Member
|
![]()
Cekaj bre, ovo sranje ima fader za svaki asio kanal+za hardware in i out?! Da nije to? Ako imas Nuendov master kao ASIO kanal na EMU mikseru, i istovremeno fader za SPDIF in i out, da nije da onda zbog toga imas duplo slusanje?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Ivan Lekic
|
![]()
pa da ... bravooo Dejo .. smanjio sam taj kanal spdif .. jer je taj fader koji je inace samo za slusanje .. i dobio sam skoooro cist lexicon .. dakle i dalje ima jako u daljini ali mi ne smeta da radim .. kada exprotujem naravno sve je cisto kao suza ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
VIP Member
|
![]()
eto. aj sad da vidimo zasto ima jos to malo curenja. vidji je li ti ostao neki send nedje koji nije do kraja zavrnut?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
VIP Member
|
![]()
btw, taj delay koji si cijelo vrijeme cuo, je najvjerovatnije kasnjenje lexicona. Sad kad bi jos mogao da sracunas u ms to sto si cuo, znao bi koliki je compensation potreban
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Routing u cubase :| | kVu | Audio Software | 10 | 07-05-2007 02:57 PM |
..e-mu routing.. | lesha | DSP forum | 11 | 08-08-2005 03:00 PM |