|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Moderator
|
![]()
^fatalna greshka...
![]() shalim se naracavno.. ali eto, ja sam lik od 20 godina koji nosi i da lje nmajcu iz osmog razerda onsovne shkole.. kupljenju za 300 dinara, naravno,.. al zato ima punu kucu opreme i novi sredjen prsostor koji cehka da bude okupiran.. ![]() divim se choveku, koji uspe da se prelomi i kupi sebi osnovne stvari, pre nego (po mojoj definiciji) osnovnih stvari.. eto, ja nemam ni auto a ni dozvoluj (shta c emi kad nemam atuo, jel? ![]() svaka chast.. pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Pro Member
|
![]()
Oggy svaka cast, to je poenta svega! Malo smo umorni od "sta je bolje", definitivno u Mandusica Vuka svaka je puska ubojita, pa tako...
Hehe, zavisi sta podrazumevas pod osnovnim, jer ako ti je uz muziku ljubav i automobil, definitivno su za tebe najosnovnije stvari za nekog drugog vasiona, kao sto je recimo slucaj sa mnom! Pogledas moj avatar malo bolje i shvatis o cemu pricam... Pa ako mi odgovara 376 verovatno iz toga proizilazi da ce me smoriti linearan mikrofon, bez svoje licnosti (sto kasnije u mixu moze biti problem, ali dobro sad), a to bi pretpostavljam bio Brauner, dok ovaj Rode K2 ima svoju pricu, ha?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
SuperModerator
|
![]()
definitivno je sve stvar ukusa. ja nikad ne bih kupio dbx376, ali istina je da sam cuo OK snimke sa njim. Ali to sto kazes vokali i to ok. kick snare? no tnx
![]() pozzz |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
SuperModerator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Moderator
|
![]()
AHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!
Da bude jos zanimljivije, ja bas kupio Alfa Romeo!!! 147 ![]()
![]() |
#26 |
Pro Member
|
![]()
A ja prodao alfa romeo i kupio clio
![]()
![]() |
#27 |
Moderator
|
![]()
@bitch: pa i nije za kick i takve stvari.. vishe za suFtilne stvari.. vokal, gitara (klasichna) i violonchelo.. snimao sa njim i odushevio se... jednom sam provukao bass liniju iz virusa kroz njega.. i nisam bio bash prezadovoljan..
pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Moderator
|
![]()
![]() |
#29 |
Pro Member
|
![]()
Ma alfa bila benzinac, trosila kao kamion.....
Pa sam se jednog dana smorio. ![]()
![]() |
#30 |
Pro Member
|
![]()
WHAAAAT?!?!?!
![]() ![]() Moja je (naravno) benzinac, ljuuuutih 150 konja, hehehe... ![]() Oggy! ![]() ![]() ![]() Da ne OFF-ujem mnogo ali AR=sexipil, stil, temperament, potencija, ukus, nacin zivota! I na sve to dodas gomilu emocija kroz muziku koja je takodje sastavni deo tog zivota... Ja sam ispunjen! Oggy svak cast i sve najbolje, ti znas kako se zivi! Od sada cemo te gledati sa velikim osmehom na licu! ![]() Jos kad bi mi rekao da je u pitanju neka 3.2 V6... ![]() Dosta OFF-a... Ovo obicno ode u raspravu... Ciji je veci... Sta bi sa mojim mikrofonom?! Last edited by kravadinka; 08-12-2007 at 04:50 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|