Re: r'n'b pjesma trazi vas komentar
Pa ako se ja pitam,nacin na koji je obradjena tema pesme je klise.Siromasno izrazavanje,zbog cega mi pesma ne izaziva emociju (oprosti mi za ostatak pesme koji nisam zbog jezika razumela,mada vecinu jesam).Vokal je prilicno tanak i to ustezanje u pevanju u stilu Britney Spears je slabo,i vokalne improvizacije nisu nimalo originalne(mada je jako tesko da budu,ni ja to nisam uspela)....Ja takav dahtavi falsetto bas i ne volim preterano,ali to je vec stvar ukusa.Celokupan utisak mi je da pesmi nedostaje attitude koji je odlika ovog zanra,zbog cega bih to pre nazvala popom nego rnb-em...
Ali melodijske ideje instrumentala mi se dopadaju,taj latino smek mi se svidja posebno,i kastanjete su interesantne.Ne znam koliko instrumenti tehnicki zvuce dobro,to vec ne bih smela da pricam,jer kao sto rekoh,nemam mnogo istrenirano uho za to,niti znanje,sem ako je klavir u pitanju..
Toliko.Nadam se da ti je ovo ista znacilo i da te moja subjektivnost nije uvredila,ja sam ipak pod velikim uticajem hip-hopa,i za mene je stav jako bitan u muzici.
Poz
ps.i muski glas pod ovim efektom mi previse lici na Timbalanda...
|