|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Ja sam se celu srednju vadio na tu foru jer sam svirao klasicnu gitaru (a i da je nisam svirao, verovatno bih poceo, ne bi li imao razlog da ne vezbam klavir...
![]() ![]()
#2 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Oggy,Oggy,bas si i ti "naivan".pa da i ja imam takvu asistentkinju za klavir kao sto je ti imas,ni meni ni na kraj pameti ne bi palo da pomislim na sviranje istog(onu koju su ti ,kako kazes, ostavili u 3 ujutro,pa ste umesto jedne pesme krenuli u ceo album,a ko zna gde je svemu tome kraj,a vidim da i zensku "decu"vise ni ne spominjes(betty boop)....a i sto bi kad osim sto dobro svira klavir,asistentkinja jos i peva.a jel' i kuva? ![]() ![]() opet mali o.t.i rizik da me banujete,al'nek ide zivot. a studenti produkcije koje brane diplomske pomeranjem bass-a u stranu i pozadi i sl.madjijama, bi vise mogli sa ovog foruma da nauce,i to for free,nego sto ih uce "razbalansirani" profesori za debele novce.a mozda su gosti-predavaci upravo vaskrsli Shadows-i? ![]() pozdrav |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() Ja kuvam bolje ![]() Ja ih ne pominjem?!?! ![]() Pa kada bi samo jedno morao da biram sta cu raditi, to bi bile one. Sad smo uradili bas novu pesmu. Cist bezobrazluk! ![]() Takodje i tu pola benda (Tina i Nina) svira klavir bolje od mene, ali isto tako niko ne kuva bolje! ![]() Kako stvari stoje, jos malo, pa ce sve same raditi, tako da ja mogu komotno da se prekvalifikujem u "sefa kuhinje" (ajd' nek neko kaze "debeli sef", pa ce da padaju banovi...!) A tebe Milance nece spasiti ni ona tvoja rakija kojom se sve vreme hvalis, a ne nudis... ![]()
![]() |
#4 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
pa ti,koliko znam ne pijes dok vozis,a stalno dolazis u Bg kolima, ![]() b) Max ne pije pre i u toku mix-a,a posle mix-a Bog ne moze da ga na'vata,pa moram nekog treceg saveznika da nadjem c) (e ovo cisto da ne kaze da sam off topic,jer se tice kvalifikacija i strucnosti,tj.skolstva,o kome je rec u thread-u) ne smem vise javno da je nudim ![]() ![]() ![]() ![]() pozdrav (btw,imam jos zaliha,Bogu hvala,prvom prilikom kad se vidimo...) |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Zabraniti... | idekius | Predlozi i sugestije | 8 | 03-04-2005 11:34 PM |