Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Promocija radova

Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare.....

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 04-12-2007, 03:13 PM   #4
balthazaar
Banned

balthazaar's Avatar

Default Re: R&B Singer

aj da i ja nešto dodam...

Prije svega želim da izrazim moje pohvale Evi i njenoj muzici! Stvarno ovo zvuči dobro. Mnoga poznatija imena sa ovih prostora ne uspjevaju da dočaraju taj rnb trip iako pokušavaju! Ove pjesme imaju baš taj šmek i svaka čast na tome!

S druge strane moram da kažem da je Vrač u pravu i da je ovo što on govori realnost! Dakle, ja sam isti imao neke konflikte sa DaBearom zbog njegovih komentara ovdje i načina na koji on to iznosi, ali sam shvatio da nije problem u Vrač-u (ako upšte postoji problem) nego je "problem" u tome tako stvari stoje što se tiče muzike kao posla! Jedno je raditi muziku za svoj groš (kao trenutno ja) a nešto sasvim drugo je planirati neki plasman ili ulazak na tržište (čak i naše ,a pogotovo strano!) Tada čitava priča dobija jedan drugačiji oblik! Mogu ja za mene i za komšiluk i par poznanika da radim šta god volim, kako god volim i na šta se tripujem i sve je to lijepo i najljepše! Medjutim, sasvim je druga stvar ako to hoćeš da ponudiš nekim širim masama. Naravno! postoje mnogi slučajevi da je neko radio upravo oni što voli i na šta se iskreno loži, pa je neko to prepoznao i to je postalo nešto veliko, ali ako niko to ne prepoznaje kao nešto veliko - giljaj dalje i ako ti je takva sudbina nekad ćeš nešto ubosti, ako ti to nije dato - nećeš i tačka Ljudi se često tripuju da ako nešto malo odskače na ovoj našoj gnjiloj sceni da će to odskočiti i negdje vani to je teška zabluda.Vani ima toliko aždaja koje nas sve zajedno jedu za doručak - i to je istina i što je najjače i te "aždaje" nekad ne urade ništa tamo pored drugih "aždaja" koje njih jedu za doručak! Nije dovoljno napravit lijepu i simaptičnu pjesmu na engleskom i ojha! odma će svjijet da padne na dupe! Nema ništa od priče "ja to radim iskreno, mene niko ne razumije i ostalo"

i kakva je to priča oko 50 centa (on je samo jedan primjer) ma, možemo mi da pričamo šta hoćemo i da filozoforamo ovdje,ali taj čovjek je isplivao izmedju stotina hiljada crnja koji nešto pokušavaju i to je to! Zašto? Zato što ga je Dre tak tako progurao? ono kao ajde da učinim ovome..to je zato što je Dre kao iskusni maher u svemu tome prepznao tog fiftija medju ko zna koliko njih. Prepoznao ga je kao nešto što može da se proda i da se ubije lova! Heatman pominje da su takvi tu zbog marketinga...pa tu je suludo....brate, dok dodješ marketinga ti moraš doooosta toga da postigneš! Sad kao porediš nešto sa Gangstarr-om, pa da nije bilo marketinga me ne bi ni ja ni ti čuli za isti taj Gagnstarr niti bilo koje drugo ime. samo je razlika u ciljnim grupama!

Last edited by balthazaar; 04-12-2007 at 03:27 PM.
balthazaar is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules