|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Pro Member
|
![]()
Gde su mladi tu je i sala..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Junior Member
|
![]()
G 70 , ooooooooooo,pa niste mene pitali,ja ga imam vec 2 godine i verujte da ubija kako mi radi.Ne pustam fajlove vec je sve svirka .Sam radim ritmove i zvuci studijski a sto se tice semplova imam fantom x6 sa 512 RAM-a,tek to da cujete.Sve se moze kad se hoce(zna).Dva tri seta bubnja vucem midijem a ostalo je aranzerov posao.Dugo vec sviram na svim mogucim spravama i dobitna kombinacija je G70 i Fantom X6
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Junior Member
|
![]()
pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Member
|
![]()
?to se nearanzerskih klavijatura tice, posle izlaska Fantoma, Roland udedljivo dobija trku!
![]() Real slide gitare, inace algoritamski kreirane, believe or not!!!, ni najednom Korg-u ne zvuce ni blizu kao na Fantom-u. Ipak, kad su aranzeri u pitanju, posle nove sprave (pa2x), tu Korg ima 2 bambija vise! Konacno aranzer sa 64-taktnim Cpu-om i polifonijom od 120. Namerno sam kod zadnje performanse preskocio Pa800, odvratna sprava. Jeftina izrada kao da je neki Casio. Sramota ![]() Besides, E80 zvuci sjajno, ali da ne pozelis da ga podignes sa stalka, inace ti trebaju 2 Crnca! Da ne davim, mislim da je najbolja varijanta: Korg aranzer i Roland solo synth. Pozzz
![]() |
#35 |
Member
|
![]()
Pozdrav svima, nije me bilo neko vrijeme na Rumskom posto sam se malo povukao iz svirke ali evo ponovo od nove godine sam tu.
Narucio sam rolanda G-70 i ja kao veliki obozavaoc rolanda (svirao sam na E-96,G-800,G-1000,VA-7) mogu reci da vjerujem samo onom zvuku koji cujem na svirci i nicemu vise. Sinoc sam imao priliku da probam PA1X i mom uhu zvuci kao igracka,i drugar koji ga ima izludio je stimajuci ga da bi na kraju dobio za njega zadovoljavajuci zvuk ali opet kuka. Ja samo zelim da sviram a ne da programiram i nemam ni volje niti vremena da se time bavim. Znam ja da ce ovi Korgovci reci da je korg najbolji tra lalalala... i da ima sempler ali sve je to nedovoljno da bih ga kupio. Moje licno misljenje da je korg idealan za one koji pustaju MIDI fajlove zbog dva MIDI player-a i da su zato svi i poletjeli da ga kupe a za njima i oni koji pomalo sviraju. Sto se tice G-70 upalis i sviras i sve zvuci perfektno. Ako neko ima ritmova za G-70 nema mi se javi?
![]() |
#36 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Member
|
![]()
Naravno da postoji veliki izbor pa svako moze da izabere klavijaturu po svom izboru.
![]() Ali velika je razlika izmedju sviranja i pustanja fajlova i ja znam najmanje deset prijatelja koji su kupili Korga za aranzera i opet nisu zadovoljni a poslusali su savjete nekompetentnih muzicara(citaj MIDI fajlasa) ili prodavaca koji samo prodaju Korga pa je logicno da ce ga hvaliti a ni jedan od njih nezna sta je G-dur. Meni je licno najdraze kad mi na svirku navrate takvi likovi..... ![]()
![]() |
#38 |
Member
|
![]()
Napomenuo bih da sam kupio pa2x
i da je sprava za 5,0! Polifonija 120 radi svoje! Da ne pricam da je sampler 128MB, prosiriv do256, microphone se ukljucuje na xlr, a ne na bananu, dirke fantazija. Klaviri i akusticne girate i dalje nisu kao na fantomu. Saxovi su priblizeni Yamahinim (posebno tenor). Ne izgleda kao da treba da sam odleti kuci posle svirke (kao e80), vec je elegantna i pregledna klavijatura. ![]()
![]() |
#39 |
Junior Member
|
![]()
slozio bih se sa andersonom...U skorije vreme dolazim da te slusam i da popijemo taj viski!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Korg Pa1xpro | Vrutak | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 4 | 13-01-2007 12:10 PM |