|
Tutorijali Mala skola upotrebe hardvera i softvera, tehnika snimanja vokala, gitara i bubnjeva, koriscenje VST instrumenata i semplova...... forum obuhvata razlicite nivoe znanja |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Cao,Lou! Sto se tice muzike koju postujem,pa... Volim sve sto je kvalitetno. Rock,pop,heavy metal... A planiram da radim sama,sto znaci samo klavijatura. Pevam vec osam godina,zavrsila sam nizu muzicku za klavir i sad bih htela da se oprobam u komponovanju i aranzmanima. Nadam se da ces na osnovu ovih sturih podataka moci da mi das neki konkretan predlog. Budzet za ulaganje u opremu mi i nije neki,cisto da to imas u vidu. Unapred zahvalna!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Anita,hvala ti puno! Mnogo si mi pomogla,a sad cu da krenem da se raspitujem za cene. I mozda da opljackam neku banku!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
evo da resimo izbor midi klavijature koji je anita predlozila , bolje uzmi roland a33 , neces se pokajati imam je godinama (eto vec 10 godina) i nista joj ne fali , komsija 'armonikas je pokusavao prisvojiti :]]]] ali neuspesno , sto se tice karte uzmi m-audio audiophile192 ... eto :]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
ja sam sebi nesto gledao za kontroler novation remote sl compact 25.. nekako mi puno bolje djeluje od razvikanog m-audia(axiom25) a ima mi i touch padove koji su mi se jaako svidjeli na prvi dodir.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ma nema potrebe, pola stvari koje ti je Anita navela vec imas...
![]()
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Pre bilo kakve odluke, savetujem ti dooosta price sa znalcima oko toga, kako bi kompletno usla u stos i mogla da odaberes ono sto ti najvise odgovara, a usput ces nauciti puno toga sto ce ti znaciti. Rumski je dobar pocetak, ali moras naci i 3D ljude koji ce biti tu da te upute kako SAMA da odradis nesto, dakle uci od drugih i stvaraj sebe - ne kopiraj njih...
edit:hehe, od ovog posta postadoh senior member... ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pitanje | Goran | Razno | 2 | 13-07-2006 05:10 PM |
Pitanje ? | merak | Audio Produkcija - Tehnike | 9 | 12-04-2006 05:30 PM |