|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Nije problem lova....zaradice se ....a i ostalo mi je jos 600eura....pa ako mi komp bude sve ovo terao ok onda mozda kupim monitore(zvucnike)....
A mozda cu ipak da menjam srce kompa i monitor (uzo bi tft) onda bi mi ostalo i za kuler...(sve to...ako odustanem od zvucnika)... A fali mi jos jedan stalak za mic i pop filter, jos jedan kabl, ...i midi klavijature sve u svemi to mi je ostalo za nabavku u naredno vreme samo je pitanje sta cu prvo....a sto ne kupim sad to od sledece zarade ili stednje.... Daj napisi neke kulere.....mozda mi to bude prva sled. investicija.... ne bi iso preko 50e za kuler...mozda koji ero preko..... pozdrav sta ima u Trdzi jel su lokalni bendovi zivi..... ![]() kad sam ih poslednjih puta vidjo bili su u zabrinjavajucem stanju....(ovo je za leshu pitanje) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Pro Member
|
![]()
E da neka mi neko odgovori na onu moju nebulozu sa trouglastim coskom kao sobom za snimanje...
Evo da podsetim: Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Vibrator
|
![]() Quote:
ne znam na koga mislis..? ako mislis na ove matore, onda stvarno jesu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vibrator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Hvala!
Mislio sam na celu ekipu( scenu ) Big Time ili kako se vec sad zovu.....Sloseri ....Simargal.....Rasulo.....Zguzbustersi.....i ostali narodnjaci.... Jel neko od njih snimao kod tebe? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Soba u Sobi | DeMa | Dizajn i konstrukcija studija | 43 | 07-10-2008 11:10 PM |
Soba za bubanj | OFF | Dizajn i konstrukcija studija | 11 | 22-12-2007 06:48 PM |
Soba | SumAnuT | Dizajn i konstrukcija studija | 20 | 26-01-2007 03:44 AM |