|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#51 |
Pro Member
|
![]()
samo da napomenem da ovaj dsp setting radi samo sa zadnjom verzijom kx drajvera 3538
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Pro Member
|
![]()
koliku "pamet"
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Junior Member
|
![]()
Ljudi molim vas ako neko zna kako se podesavaju kx driveri za Logic audio neka mi nacrta. Skroz sam odlepio. Derem se u mikrofon i sve se lepo cuje, ali peakovi u Logicovoj mixeti nikako da se mrdnu.
Ovo je jedna od onih 'izvrsicu samoubistvo ako ovo ne namestim' situacija. AAAAA ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Junior Member
|
![]()
pozdav ljudi
korisim program guitar rig 2 i dosta mi je zbunjujuce ono input, output pa odabir kx drivera(ima ih do 15) e sad, koju kombinaciju trebam izabrati, ful sam pocetnik pa eto ako mi netko moze pomoci. hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Pro Member
|
![]()
trebalo bi onu default 0/1 in i out , mada mozes i microsoft wave mapper ako sljaka ... elem isprobavaj svaku kombinaciju , nadam se da imas dsp settings sa kojoj povezujes i rutujes zvuk , ako nemas procesljaj ovu temu od samog
starta , ima nas par koji smo napravili neke settings-e i da jel ti je guitar rig standalone ili vst ? ako sviras kroz vst onda ne bi trebalo da bude problem poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() hvala kompa guitar rig je standalone, s obzirom da mi je kartica stara krama fakat super radi e sad jel moze na brzinu neki odgovor koju da karticu ubodem? svi pricaju o nekoj emu0404 znam da ovo nije dio foruma gdje se to pita jako me zanima program reason, snimanje gitare u komp, semplovi i tako to... pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Pro Member
|
![]()
ma uzmi m-audio seriju audiophile ili delta
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Member
|
![]()
jel moze neko da mi objasni kako da na sound blaster live-u dobijem dva audio autputa ? tipa da na jedan zakacim zvucnike a na drugi sluske i da mogu iz kx menagera da zasebno kontrolisem nivo za jedan i za drugi ? u ovom thredu nisam naso objasnjenje a na kx-ovom sajtu u tutorijalu za to nikako nece da mi otvori slike ( a na njima je svo objasnjenje..)
![]() |
#60 |
VIP Member
|
![]()
Zar po defaultu nije tako?Imas podesavanje jacine i frontalnih i zadnjih
zvucnika,tj. i prvog i drugog stereo izlaza.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
kx drajveri na OS X za E-Mu kartice | milos | Audio Software | 10 | 14-11-2008 07:25 PM |
E-MU v2.1 drajveri | lesha | Computer Hardware | 1 | 27-06-2008 11:15 PM |
EDIROL PCR 50 JE STIGAO!!! (Reason podesavanja) | Defragment | Audio Software | 11 | 06-12-2004 10:10 PM |
KX Drajveri ? | Pendula | Audio Software | 4 | 31-03-2004 03:21 PM |