|
Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... Oaza za "stvaratelje" pjesama... pričajmo o izvorima inspiracije, razradi ideja, strukturiranju pjesama, instrumentaciji, tehnikama aran?iranja, pisanja tekstova.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Pro Member
|
![]()
Nema vrdanja
reci na sunce....pardon na katodnu cev ili tft ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Senior Member
|
![]()
Anita, sad si me sjetila jedne moje pjesme koju sam sanjao (vecinu teksta!) i to na dalmatinski (
![]() "Na hridi ?ivota" Odnit će me vali daleko od kraja lanterne mi vi?e put neće osvitlit nevera i jugo moj trabakul valja od kada vi?e ti moja nisi. Ka najslaje voće tebe san tija u rajskom đardinu di za me si cvala sa usana tvojih kad otrov san ku?a' da svit bi okrenil ti nisi ni znala. A mogli smo skupa ?ivit ka jedno ka jedna du?a sve dilit na pol, bez tebe ka stari nasukani brod na hridi ?ivota sad jide me sol... Music & lyrics: FrankoPanko |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Member
|
![]()
Ovo je skroz super...zvuci ko da je bas iz tog stanja izvucna, dobar posao
![]() |
#26 |
Senior Member
|
![]()
Evo i dio mp3 balade "Na hridi života" u obliku najsirovijeg demo-a. Stil: rani Oliver Dragojević (moj kolega ima slucajno takav glas
![]() ![]() @ Anita, pjesma ti je totalno fora! Osjećam vibru nekakvog košmara iz polusna! Tko to pjeva? Da li je možda to tvoj ljupki glasić? Ako je, boooogme... cool! Last edited by ANITA; 17-01-2008 at 01:09 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Senior Member
|
![]()
Kabare Anita
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Senior Member
|
![]()
...nema Anite...sad joj je neprijatno
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Pro Member
|
![]()
E da Anita lepa ti je pesma....samo imas preveliku gustinu nota na polju i funkciji kontracinela......
A tekst? hmmm? Engleski? ........ima li sta na nasem prlepom jeziku? ![]() Idem jos malo da citam.... A da Frankopanko koji ti ono bas ima strava sustain.... Anitina pesma jest malcice kabare al samo zato sto je od svinga i slicnih ritmova amer stvorio stereotip za kabare i mjuzikle....tako da mi sugestivno to ....tj odma nas asocira na film i predstave ...show....ili crtani tom i dzeri... ![]() Ova frankova pesma je super malo festivalska ali ona prosla mi se bas svidja... P.S Inace slusam sve i svasta ![]() A komponujem ne bas toliko razno koliko i slusam, od svakog naucis |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Senior Member
|
![]()
@ Korenjak, pa pjesme i radim za festivale. Nekad davno sam ih imao stotine i stajale su u ladici
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Najlepsi textovi EX YU scene... | idekius | Razno | 79 | 05-09-2009 09:24 AM |
Na?i uzori... | idekius | Razno | 28 | 05-03-2009 10:34 PM |
Va?i omiljeni VST efekti...? | DEMONIO | Audio Software | 6 | 01-04-2007 01:30 PM |
SAMLE TANK - Va?i savjeti | Shady | Audio Software | 17 | 30-08-2004 02:49 AM |