|
|||||||
| Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Stara Rumski Elita 2003.
|
Eh, pa i ja sam radio ovu muziku, dok nisam shvatio da "od toga nema 'leba"
A mislim da sam (u to vreme) imao dobre ideje... Sada je sve to iza mene, iako i dalje uzivam u ovom zanru. p.s. Setih se sta mi je gos'n Sloba (Slowstar) rekao kad smo se jednom prilikom sreli na aerodromu (sumnjam da se on toga seca): "...eventualno mozes da se nadas da takvu muziku iskoriste na zapadu kao muziku za liftove..."
|
|
|
#2 |
|
MCI Master
|
elevator music...hmmmmmmmmmmmm
NEW age pa ja u tome zanru volim sve ali nekako se opustam uz LASERDANCE, KOTO-A, HYPNOSIS, RYGER, SYNTECH, PROXYON, CYBER PEOPLE, LASER......( sto i nije new age ali je synthesizer instrumental music) Vangelis, JMJ, Kitaro, Yanni su klasika ali nije mi sve od njih leglo...naravno vrhunski su ali mene ne pali sve 100% i nisam zaludjen njima... Imam doma album Stephana Huga koji mi je cool ...100 new age!!! i za promjenu izlazi malo iz NEW age standarda... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Vibrator
|
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Mason
|
Quote:
![]() Kad cujem da za citanje oglasa koriste kvalitetne instrumentale, jeza me uhvati. U pozadini kompozicija Albatros - Peter Green-a, a preko nje majstor prodaje smederevca na drva, malo koriscenog i u dobrom stanju...
http://www.facebook.com/idekius Last edited by idekius; 14-11-2007 at 05:24 PM. |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Pro Member
|
Quote:
p.s. svet je veliki ...izdvoj se iz mase... ne idi po kli$eima... |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
evo jednog favorita
the books - music for a french elevator preporucujem svima da obrate paznju na sva izdanja the books |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Pro Member
|
Books je sjuper, mada je glichast skroz. Cisto sa spomenemo DAVID SYLVIAN-a i recimo "Aproaching silence" album. Zahteva samo jednu stvar-sto bolje zvucnike
![]() Tu su i BIOSPHERE i SUPERSILENT. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Pro Member
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Pro Member
|
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Pro Member
|
Quote:
Bio koncert u oktobru, u Domu Sindikata..bilo je 'van ovog sveta'.. nestvarno.. Last edited by MHz; 15-11-2007 at 01:59 AM. |
|
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|