|
|||||||
| Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#3 |
|
Pro Member
|
Danas smo Lesha, Dexico i ja bili domacinski docekani od strane Boggy-a, Zorice, Diviner-a i Dr. Ru-a i svima im hvala na izdvojenom vremenu.
Necu da komentarisem nista sto sam video na drugim standovima (ja nisam ) jer isto imate na slikama a i vrlo malo sam lutao okolo jer sam bio zauzet slusanjem Bozo zvucnika, koje je guralo crveno pojacalo... dakle ja sa svojim skromnim iskustvom mogu da kazem da sam slusao i mnogo skuplje hi-end zvucnike (skuplje studijske nisam imao prilike) koji nisu svirali ovako precizno i lepo u isto vreme. Pogotovo me odusevio zvuk, prirodnost i preciznost basa, a poslednji put sam se ovako primio na bas kada sam pre nekih 7-8 godina slusao Pro Ac zvucnike sa Bryston monoblokovima, Yardis CD-om i kablovima k'o moj palac. Jedino nismo imali priliku da ih cujemo sa zutim pojacalom, ali cuce se i to, a ako to radi kao pola od ovog sto sam cuo, ta kombinacija mi je sledeca na must have listi.RuDAW Extreme izgleda kao azdaja, a tako i radi, zao mi je sto nisam imao malo vise vremena da ga maltretiram, ali bice i za to vremena. Sve u svemu kvalitetno proveden dan i nadam se da ce biti vise ovakvih okupljanja... Pozz
|
|
|
#4 |
|
Vibrator
|
evo i mene sa zurke
bilo je lepo i zanimljivo, upoznao sam par novih (starih) faca, steta sto nismo mogli ranije da dodjemo i natenane razgledamo sprave i slusamo izlozene zvucnike, jer su neki vec poceli sa pakovanjem opreme.. na zalost, nisam uspeo da cujem k+h O300, ali su zato na prizemlju O110 zacudjujuce dobro radili posao u odnosu na svoju velicinu.. za supermee samo reci hvale, cuo sam ih u drugoj postavci u odnosu na nis, i cini mi se da su ovog puta jos bolje "svirali" tako da sam posle nekoliko sekundi morao da ustanem, jer nisam vise mogao da izdrzim tako dobar zvuk.. ne znam da li se to nekom od vas desilo, ali meni eto jeste. na kraju ce ispasti kako ih preterano hvalim, zato cu odmah zacutati. vreme je za spavanje... zZzZzZz |
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|