|
![]() |
#1 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
VRH! ![]() Pa vi ste ljudi divni, prave kolege... Znaci imas mackie+adame? Kako si zadovoljan tom kombinacijom u potpunosti?
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Sa Adam-ima sam jako zadovoljan, a sa Mackie-ima nisam potpuno zadovoljan , ali mi pomazu pri miksovanju da cujem ono sto na Adam-ima ne mogu, zbog manjeg dijametra zvucnika i volumena kutija. Kombinacija nije savrsena, ali, za sada, radi!
Mozda Mackie u narednom periodu zamenim nekim Dynaudio ili, pak, Quested monitorima, ali o tom potom! Dodji i poslusaj, pa prosudi sam! Pozz! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Vazi, hvala!
![]() Javljam se cim krenem u lov!
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
zasto niko ne zeli da mi proda hr 824???
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Ocemo li ovako?
Ako moj drug bude prodavao hr624, ja cu tebi moje 824 a uzet njih? I tako ustedjeti malo para za bolje nove.
![]() |
#6 |
MAO
|
![]()
to uopste nije losa ideja, posto ja imam utisak da je 624 bolje resenje za vecinu home-setup-a. Ja ih imam u drugoj prostoriji u odnosu na 824 i nemam merodavnost, ali ubedjen sam da mi vise prijaju 624.. dal zbog prostorije (koja je veca, ali i potpuno neobradjena).. ne znam. U svakom slucaju, isti je tweeter u pitanju tako da veoma slicno rade.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Zar nisu ti 824 najmanje sto moze da se kaze malo "Bigger than Life"?
Ako cemo da budemo realni, ipak su oni pre za neku dobru diskoteku nego za Control room, malo su suvise "impresivni" da se pristojno izrazim, Snage kol'ko hoces (a ne treba) bassa kol'ko hoces (a nisam siguran da je to tacno) i tako dalje. Sve u svemu zvuci jako lepo, ali dal' je to zvucnik za posao?
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
LIVE Kutije? | korenjak | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 16 | 12-03-2009 12:09 AM |