|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Member
|
![]()
44.1/16 najcesce...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Psiho
|
![]() Quote:
44 / 24 - 7 chlanova 48 / 32 - 3 chlana 44 / 16 - 2 chlana 88 / 24 - 1 chlan 44 / 32 - 1 chlan NAPOMENA: glasove chlanova koi su glasali da rade 44/24 za audio a 48/24 za video sam rachunao pod 44/24 jer raspravljamo o audio a ne video produkciji. Da sam te glasove rachunao kao "neutralne" vechina glasova bi bila u korist 48/24. Dakle u najgorem sluchaju vechina je podjeljena tochno 50:50, a ako chemo napinjat onda vechina ipak radi na 48/24. Toliko o anketi i njenim rezultatima ![]() ps: nisi valda mislio da nechu prebrojat glasove ![]() ps2: 20-ak chlanova ovog foruma se teshko mozhe uzeti kao referenca za "vechinu ljudi". 20 chlanova nie niti vechina chlanova ovog foruma, a da ne spominjem balkan, evropa, svijet... Neovisno o ovoj anketi smeta me tako ignorantno generaliziranje bez ikakve osnove. Ti radish na 44/24 pa iz toga valda zakljuchujesh da vechina ljudi tako radi, jer drugih argumenata u svakom sluchaju nemash. Mislim chemu onda takvi komentari uopche?
"It occurred to me by intuition, and music was the driving force behind that intuition. My discovery was the result of musical perception". Albert Einstein speaking about his discovery. Last edited by SHIVA; 08-11-2007 at 11:29 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Member
|
![]()
@SHIVA, kakav si ti kralj. Ponekad mi izgleda kao da namjerno tra?i? nekakav besmislen argument da bi poveo neku suludu raspravu i istjerao mak na konac.
''Većina ljudi'' se u mom slučaju odnosi na većinu ljudi koje ja poznajem i s kojima sam u kontaktu na bilo koji način. Jasno je bilo iz posta da je to moj subjektivni stav i da se ''većina'' ne odnosi na čitavu planetu, vaseljenu i ?ta već. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Psiho
|
![]()
Da se u medjuvremenu nisi pozvao na anketu josh bi ti ovo sad i proshlo mozhda. Iskreno, umjesto shto si napisao "vechina ljudi" mogao si napisati "vechina ljudi koju poznajem" i problema ne bi bilo. Da si to mislio - to bi i napisao, pa shto god ti sad rekao o tome.
A da rijetko propustim ukazati na inkonzistenciju ili proturjechnost... to apsolutno nie upitno, i to radim s puno entuzijazma. Uostalom nekako sam valda i zaradio ovako laskavu "titulu" na ovom forumu ![]()
![]() |
#26 | |
Psiho
|
![]() Quote:
Ako je tebi normalno izmishljati argumente - meni nije. Ako se poslje josh i ljutish shto je netko to primjetio - to ne da nie normalno... to je smijeshno ![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Member
|
![]()
Argument nije besmislen jer si sam prebrojao ?ta su ljudi napisali i u najmanju ruku jednak broj ljudi koristi i 44.1/24 i 48/24. S druge strane, ljudi koji ''?ive'' od muzike a ne rade to iz hobija kao ti i ja, kao npr. DaBear, Anita ili Oggy, su napisali da rade na 44.1/24. Ako oni tako rade ne vidim za?to to ne bi mogao i ''-neshapesha-'' kome je bio i upućen moj prvobitni post, za koji si se ti zalijepio ko pijan plota.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Psiho
|
![]()
Bio je bljeshtav. Ustvari... mjenjao je boju... ustvari bio je zhut, zelenkaste boje... povremeno.
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Sample rate | stigma | Audio Produkcija - Tehnike | 10 | 15-07-2008 06:45 PM |
Na kom sample rate-u radite? | koki | Audio Produkcija - Tehnike | 63 | 29-12-2007 03:26 PM |
koji sample rate koristite? | SHIVA | Audio Software | 12 | 06-01-2007 11:53 AM |
44.1,48,96 ili 192(HD)kHz Sample rate??? | bushavko | Audio Produkcija - Tehnike | 46 | 03-01-2005 11:54 PM |