|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#61 |
Pro Member
|
![]()
Veceras sam se sunjao po izlozbenom prostoru dok su unosili deo opreme...jaooo sto ce biti lepo
![]() Imacete priliku da premijerno u Srbiji vidite cuvene LAWO digitalne miksete ( LAWO MC2), STUDER VISTA 5 i On AIR 3000, Neumann Solution D digitalne mikrofone, K&H monitore i naravno BOZO Electronics i RuDAW odmah u prizemlju drugi stand sa leve strane pored LAWO-a ![]() Dakle TAKTONS se odrzava u zgradi RTV VOJVODINE ( studio "M") evo linka za mapu grada http://www.virtualnigrad.com/mapa/mapa_novi_sad.htm Radi lakseg lociranja na mapi ce te videti ispisano Beogradski Kej na plavoj pozadini ( tacnije Dunavu ) u tom delu ce te videti narandzasto obojenu ulicu koja se zove BUL. MIHAJLA PUPINA - zumirajte taj deo i nadjite ulicu Ignjata Pavlasa odmah pored Dunavskog parka. U pitanju je sam centar Novog Sada tako da je u crvenoj zoni parkiranja.
Be more PRO less TOOL... Last edited by Moritz; 05-11-2007 at 11:53 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Moderator
|
![]()
![]() |
#63 |
Senior Member
|
![]()
Koje je radno vreme Taktons-a ???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Moderator
|
![]()
Radno vreme izlozbe je u programu (neki dani se razlikuju)
pozdrav bogi p.s. Evo isecka iz programa koji se tice samo izlozbe: Sreda, 07. novembra 2007, Izložba će biti otvorena od 12 do 18 časova - ulaz slobodan Četvrtak, 08. novembra 2007, Izložba će biti otvorena od 10 do 18 časova - ulaz slobodan Petak, 09. novembra 2007, Izložba će biti otvorena od 10 do 18 časova - ulaz slobodan. Subota, 10. novembra 2007, Izložba se zatvara u 12 časova - ulaz slobodan
![]() |
#65 |
Pro Member
|
![]()
Sta sam mogao drugo nego samo da se uhvatim za glavu
![]() Barem sam imao privilegiju da pomognem gospodinu sa slike da raspakuje ovog lepotana i da ga montiramo na postolje...eto barem nesto kad vec nemam 120.000 eura koliko kosta mikser sa slike LAWO MC2 66 ![]()
![]() |
#66 |
Pro Member
|
![]()
Boggy, vidimo se onda u cetvrtak! Nebojsa i ja cemo biti na STUDER-ovom standu, tj. na AVC-ovom...
Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() ![]() Mi smo u prizemlju, drugi s leva, odmah kad se udje u zgradu. pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#68 |
Moderator
|
![]()
ja isto nailazim u četvrtak oko 15h na KLEIN-HUMMEL...vidimo se
![]() |
#69 |
Moderator
|
![]()
Evo danasnjih slika
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pozdrav bogi
![]() |
#70 |
Vibrator
|
![]()
super su slike
![]() hoce li ko dolaziti u subotu? |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
FAIRLIGHT u Novom Sadu u studiju "M"...i TAKTONS | Moritz | Razno | 49 | 28-11-2009 01:12 PM |
SSL @ Taktons 2009 | lunaroid | Razno | 18 | 26-11-2009 02:40 PM |