|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
mod?rateur analogue
|
![]()
3630 je apsolutno groblje. kao i behringer. sve drugo kako je to sad odjednom "vintage " compressor, su internet bajke.
btw, volim daft punk, ali taj sidechain na kick, na "Discovery" albumu (bio to 3630 ili najskuplji compressor na planeti, svejedno) je doveo plocu do granica slusljivosti. unistena ploca. steta pjesama. u klubu jos funkcionira kako tako, ali doma me zaboli glava od toga, u roku keks. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
SuperModerator
|
![]()
jos jedan glas za dbx 160! a za stereo ... hmmm... alan smart?
![]() ![]() pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
MCI Master
|
![]()
moj glas za APHEX TUBE EXPRESSOR 661
definitivno BEST buy imao sam 160xt ali ovo je Boooolje naravno 160xt je super,ali ja sam za APHEX-e BRZI cisti ilikarakterni kako vam pase i vrlo transparentni i jos imaju Exciter i TUBE...ma milina ..ima ih za 300 $ ZAKON |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Slazzem se, imaju par u Studiu Metro u Ljubljani.....malo sam zaboravio na njih.....uvijek sam ih upotrebio za nessto......uvijek su mi zvucali super....
" If Pacman affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music." - Kristian Wilson [Nintendo Executive 1989] Earresistible Mastering Website Earresistible Mastering MySpace |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
MCI Master
|
![]()
evo kako izgleda 2/3 mojih kompressora....imam jos par
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
MCI Master
|
![]()
naravno da ima stereo link, EX sidechain, TUBE, EXCITER, EASY RIDER....
PILA i PO...obozavam ga!!!!!!! I btw kupujte to dok nisu shvatili neki likovi da to ubija za malo para!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() imaju stereo link.....
" If Pacman affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music." - Kristian Wilson [Nintendo Executive 1989] Earresistible Mastering Website Earresistible Mastering MySpace |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kompresor decode -ili kako uistinu razumjeti kompresor i njegove parametre | Denyken | Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken | 20 | 26-04-2009 10:49 AM |
Kompresor AU | zmaj | Audio Software | 8 | 31-03-2009 04:34 PM |
rnc kompresor | liman021 | Computer Hardware | 0 | 19-07-2006 10:07 PM |
Reverb i kompresor | statusband | Audio Produkcija - Tehnike | 6 | 15-03-2005 10:57 PM |