|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Bas mi je drago...eto i mi imamo nesto za svet...uslovno...
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Kakav svijet?
![]() Kao sto je vec pomenuto konkurencija im je bila nikakva. Nedavno sam gledao onaj dokumentac sto su sami snimali, ono ponasanje sa "red carpeta" mi je smijesno, "JeJeJeJeJe" i sta ja znam. Al bolje i oni da se slusaju nego TurboFolkShit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Ista prica kao sa evrovizijom, pa to je samo nabudzeno nikakvo takmicenje, to je nesto slicno onom kad Pera Peric hoce da napravi neko takmicenje i okupi okolna sela, s tim sto je ovde vise para u igri, a sela su drzave, sve ostalo je isto...
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Nemam stvarno nameru trosit mnogo reci oko ovoga, ali sam jedno zapazanje.
Mtv je na globalnom nivou program koji nas svakoga dana bombarduje najkomercijalnijom muzikom, Znaci vesele pevaljke i pevaci koji svoje Ambrele prodaju u milionskim tirazima (nebih zalazio u polemiku o kvalitetu), i velikom gledanoscu. Mtv Adria je program koji nas svakoga da bombarduje muzikom (koju manje vise niko i neslusa) koja je uvijena u oblandu "urbanog" (a posto samo na ovim prostorima i nigde vise urbano automatski podrazumeva i intelektualno), pa prema tome i "intelektualnog", i gledanoscu lokalnog Tv programa Svilanjca. Ako gledamo po globalnom Mtv-iu gde je geslo komercijalno i Adriinom gde je ( da kazem alternativno pod velikim upitnikom i loih kopija svetske komercijalne muzike) onda ispada da Zeljko Mitrovic ima vise dodirnih tacaka sa Mtv-em nego Mtv Adria! Last edited by LACKY; 11-01-2008 at 11:45 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Upravo tako...
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Niels Van Gogh & Carlos Mendes _ Every Fucking Weekend _ Disko Massaka | codar | Promocija radova | 0 | 16-12-2008 09:20 PM |
" originalni " Van Gogh " | Max | Dragan Ivanović | 44 | 28-03-2007 11:15 PM |
MTV Adria (Balkan) | idekius | Razno | 11 | 06-05-2005 12:42 AM |