|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
MCI Master
|
![]() Quote:
hhehe pa ja bi prije mogao reklamirat neki gurmanski proizvod ....recio salame i sl...kako mixam i jedem ![]() ![]() ![]() mada ja zamisljam Srce kako mota palacinke i pritom svira neki NEW AGE ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Razmisljao sam se vise puta, da angazujem neku lepo "razvijenu" i "nogatu" snajku, da sedi u fotelji kod mene u prog. room-u, al' da ima dugacke, negovane nokte, kako bi mi otvarala celofanirane omote od CDa i DVDa (minic obavezan-naravno) Eh, ti pusti snovi...
(mislim - ozenjen sam) ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() p.s. ...e da...cuo sam da onaj tvoj MCI pravi stra$ne palacinke... ![]() http://www.gastronaut.hr/recept.asp?id=855 ...malo off topic ... al' slatko u pm...
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
J.M.Jarre - Oxygene 2007 | sRce | Promocija radova | 20 | 10-12-2007 01:38 AM |
Jean Michel Jarre - Teo & Tea | milos | Razno | 42 | 05-07-2007 08:07 AM |
jean michel jarre | balthazaar | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 8 | 30-03-2007 06:21 PM |