|
Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... Oaza za "stvaratelje" pjesama... pričajmo o izvorima inspiracije, razradi ideja, strukturiranju pjesama, instrumentaciji, tehnikama aran?iranja, pisanja tekstova.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
VIP Member
|
![]()
Moze!
![]() Jedva čekam. ![]() p.s. Ja nisam rekla da se meni to događa sa svakom pjesmom. Događa se ponekad, kad ka?em poantu u manje riječi nego je potrebno za pjesmu. Ustvari, to i nije problem, koliko je nepraktično. Već razmi?ljam da napi?em knji?icu poezije.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
VIP Member
|
![]()
Rekla sam podijeliti SA nama.
![]() Znam da su to tvoja djeca... osim dvoje bračne, ja ih imam jo? stotine vanbračnih... za neke forum zna, za mnoge ne zna.. mu? zna za sve i prihvatio ih je kao da su njegova. ![]() Zamislite sad da netko ovaj moj post izvuče iz konteksta. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]()
kontekst?
sve recheno smatram doslovno.. ako je umjetnost opchenje (kako to pesnik reche) onda su rezultati tog opcenja.. djeca samo.. neki kazu da su umjetnici zauvijek zarobljena djeca u tijelu odraslog covijeka (hus iz valjka, kolko se ja sjecham) pa di smo sad? sebe smatram djetetom od 30 i kusur djetetom koje vozi automobil djetetom koje izlazi redovito na izbore djetetom koje samostalno zaradjuje novac djetetom koje ne voli cekati u redu u banci (fala ti boze na net-bankingu) djetetom koje obozava svoj les paul djetetom koje je svijesno.. svijesno da je odrastanje eskapizam a ja sam borac po prirodi ne posustajem ne bijezim.. odrasli bijeze odrasli lazu odrasli mrze odrasli ratuju odrasli stare ..odrasli umiru a |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
r'n'b pjesma trazi vas komentar | Xproducer | Promocija radova | 12 | 08-12-2007 02:58 PM |
Vasa omiljena glazba (pjesma) u posljednje vrijeme.... | ANITA | Razno | 144 | 14-04-2007 10:33 AM |
Domaca pjesma od nekog drugog izvodjaca | Nocni | Vlado Georgiev | 1 | 26-02-2005 12:15 AM |
Pjesma Zena bez imena - drum set | Nocni | Vlado Georgiev | 1 | 23-02-2005 04:07 PM |