|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Knjiga Cubase sx od Thad-a Browna-a kosta 1080 dinara, dobra je samo ovaj lik sto je preveo mi nije jasan...
zamislite rec "track" je preveo recju staza... Prvih pola sata citanja sam bio zbunjen... A jos nesto drugo je preveo terminom "dogadjaj"... prvi put cujem da neko to koristi... Mozda gresim ali cini mi se da se prevodioc ne bavi muzikom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Da, tako čudno prevodi... Ja sam to kupio zadnji put kad bijah u Srbiji.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
To ti je ko kad bi ja prevodio....knjigu o autocad-u a nisam arhitekta i sl...
uzmem recnik i stavim prvi rec od 20 koje ima... ipak da se ne ogresim o coveka.....al cini mi se da nije iz sveta muzike no sto je bitno knjiga je zaista korisna.... valjda ce se pojaviti nesto i za Pro Tools... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
@korenjak
Uzmi lepo video tutorijal kao sto ti je "7" rekao ili neku elektronsku knjigu na english i ne izmotavaj se, ako vec hoces na srpskom, moraces da se naviknes na srpske termine, a ne na hibridne reci koje mi stalno koristimo. Prevod jeste dobar, ali ti nisi naviknut na nase, vec na engleske termine, i to je ok s obzirom da 1% nas verovatno zna i nase termine za te stvari.
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]() ![]() Mada u pravu si ja sam naviko na studio zargon... mada nije lose prevesti ni u zargonu ![]() Vec godinam radim u ovom programu ...citave sam pesme sagradio....a eto za neke cake nisam ni znao....a bio sam i malo lenj da citam help i manual... boli brate glava od monitora....... Zamisli programiras mars ritam sa virblama u midiju celu noc....misem.....oci ti ko :o tegle i jos da citas sa ekrana... Ovaj papir bas prija za oci...ima i slicice... e video je vec nesto drugo...lakse gledati(ko film) ![]() pa cu cim pre uzeti pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Hahaha, pa dobro, sve ima svoje prednosti, a knjigu obavezno stampaj ako vec nije na papiru....
![]()
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Ma na papiru...
kupio ja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |