|
Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Mozda bi moglo da se kao podforim tamo gde su instrumenti i studijska oprema, osnuje mali kutak za graditelje instrumenata...
Evo ja se vec nekoliko godina bavim izradom starih narodnih instrumenata...(kavali , svirale,tambure ,saz) ...a planiram da krenem i sa bas gitarama od jednog parceta drveta... Elem tu bi se moglo raspravljati ...o vec postojecim majstorima i njihovim delima , a neko bi mogao da ponudi svoje proizvode, okaci slike i tako dalje... ..bilo bi reci o materijalima i njihovim akusticnim i estetskim osobinama i gde ih naci..... Sta je prasudno za zvuk i tako ....sve sto se pozeli a tice se ove teme... Verujem da ima puno ljudi koji bi voleli da razmene svoja znanja... Na osnovu fotografija moze da se izabere najlepsi instr... Mozda ne kao podforum, mozda kao pos. forum... ili bar neki podforum za ponudu instrumenata rucne izrade.... i kontakti i preporuke majstora...( izrada, opravka) No ako se ovo ne uklapa u koncept rumskog ...onda ...negde drugde ...jednog dana.... pozdrav A. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
SuperModerator
|
![]()
meni je ovo thumbs up
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Evo ja mogu otici do kolege u Apatinu koji se bavi izradom odlicnih gitara i sve to uslikati na licu mesta! Podrzavam ideju!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
ja se time ne bavim ali znam dosta ljudi koje se bave ili ih to dosta zanima.
mislim da ce interes opravdat otvaranje podfpruma. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Ok, kako vi kazete...
Aj' videcemo nesto.... Ja imam puno zanimljivih tekstova i skeniranih knjiga....Fotografija ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
E da na nasem jeziku jos nema ovakvog foruma a mislim da postoji velikominteresovanje....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Member
|
![]() Quote:
www.glazbeni-forum.com |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Da, da....
jednom sam nabasao na taj forum... Mada ni ovde ne bi bilo zgoreg postaviti.... Ja dosta znam iz te oblasti ...mogo bi da pomognem Al kako administratori i moderatori kazu Na njima je poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() i evo pitanje: u ruke mi doshao vrlo cudan instrument kojeg bi vratio u zivot. fale mu zice pa neznam koji je shtim, na netu sam pronashao jedino ovu fotku, ako neko zna nek pomaze.. ![]() kako se zove, shtim, nachin svirke, bilo kakva informacija.. btw, gitarista sam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
pade jos jedan lexicon.. | clusterchord | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 12 | 15-04-2007 03:44 PM |