|
Obavestenja Informacije, pravila ponasanja i novosti vezane za sajt www.rumski.com |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Mene interesuju i ONE i PRO varijanta mada bi mi ta ONE uz neki jaci procesor verovatno zavrsavala posao. U svakom slucaju, ako bude neki gotov (bilo koja varijanta) voleo bih da je vidim i da ujedno porazgovaram sa tobom u vezi moje konfiguracije.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Psiho
|
![]()
ako bi htio da jedan komad stigne u HR... jel' to izvedivo?
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
tebe boli uvo, ti si barem dobila svoj
![]() salim se Diviner... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Anita dobila??
![]() haha, mogu se ja strpit jos malo. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Administrator
|
![]() Svi ruDAW ONE SE su rasprodani (ukupno 4 komada je bilo za porudzbinu, od toga nesto vec isporuceno, neki cekaju na istu, a nekima se upravo sada rade masine).
No uskoro cemo mozda raditi jos jednu obimniju "klasifikaciju" komponenti, pa je moguce da ce slicna ponuda biti ponovo aktuelizirana. Ovo pisemo zbog ljudi koji su se skoro javili sa zahtjevima za isti! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Odnos cena/performanse sa ruDAW ONE je zaista odlicna.Nije ni cudo sto tako dobro idu
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
novo izdanje | DADDY Z | Promocija radova | 12 | 29-10-2009 07:35 AM |
Fairlight 30 godina re-izdanje | DaBear | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 13 | 14-09-2009 04:18 PM |
prvo izdanje preko bare :) | dfndr | Promocija radova | 13 | 15-09-2007 09:29 PM |
AUDIO MEDIA Magazine - online izdanje | DaBear | Audio Produkcija - Tehnike | 7 | 28-03-2007 09:30 PM |
Specijalno - novi lakrdijashi kratak preview | kVu | Promocija radova | 20 | 16-06-2006 09:01 AM |