|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
Kompresor je mnogo dobar, pa i eq samo me smara kontrola knobova i manevrisanje misem ne bili pomerio frekvenciju ili gain, ali zaista dobro rade! Jedan od retkih kompresora koji ima tako izrazen personality...
Pa, zaista se priblizava jedan znak pitanja UAD-u s moje tacke gledista... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
Kompresor tog tipa nema na Uadu, a Eq-i su uporedivi.... sad morao bih mnogo vise da ih koristim za neki sud.... malo sam samo probao V seriju na bubnju i rezultati su odlicni, do skoro mi je Neve 1073 sa uada bio nezamenjiv za bass drum, ali sa Wavesom se takodje mog postici dooobri rezultati..... mozes da ih pucas mnogo decibela i da ne dobijes odvratan rezultat
A Uad vs waves...... najbolji zajedno ![]()
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
MAO
|
![]()
meni prija bogami.. kompresor dosta, a eq-ovi iako malko tezi za operisanje odlicno zvuce.. narocito hi-boost
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Banned
|
![]() Quote:
Za sirotinju raju? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Vrlo rado ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Junior Member
|
![]()
i meni je api kolekcije stvarno dobro sjela. svaka cast wave-su. dokazali su sa ovim novim kolekcijama (pogotovo V i Api) da ti netreba DSP system da bi imo dobar zvuk.
ali ipak ja volim svoju UAD kartu. uad vise koristim za pojacanje i pritisak. dok APi i V kolekciju vise koristim da bi mi zvuk imo onaj analogni "touch". bil ko od uader-a neki plug in od UAD-a preporucio? konto sam na plate 140 ali mi bas danas prijatelj rece da se plate vise ka reverb koristi. sta ima tu jos sto mi daje malo starinski zvuk... pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Pro Member
|
![]()
Vintage serija je vrh....
Api serija je odlicna.... Ssl serija je meni doosta korisna.... Tako da wavesi svakako dizu nivo native spravica na za#*ban nivo! ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
UAD 2 bundle... | DaBear | Razno | 2 | 29-07-2009 04:25 PM |