|
Tutorijali Mala skola upotrebe hardvera i softvera, tehnika snimanja vokala, gitara i bubnjeva, koriscenje VST instrumenata i semplova...... forum obuhvata razlicite nivoe znanja |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
pa jbg, tako sam navikao.. mozzda je pogreshan pristup, ali su rezultati zadovoljavajuci.. pa necu da menjam dok ne dodjem u neke bolje uslove.. iskreno, nit sam chitao tutorijale niti sam skidao bilo koga.. jednostavno sam sam doshao do zakljuchka da mi treba eq tu.. i iskreno, nishta ne fali.. kao shto rekoh, poslushaj snimke..
pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
nisam se uvredio. hvala...
![]() pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Sto se mene tice tutorijal je dosta plitak, bukvalno kao da su samo nabrojali par osnovnih koraka, koji cak ne moraju da idu tim redosledom i ne moraju da budu svi korisceni u svim slucajevima. Sto se mene tice, za pocetnike je mnogo bolje odradjen iZotope Ozone tutorijal iako je predvidjen za taj plug ima i dosta univerzalnih informacija. Svidja mi se to sto nisu smarali sa univerzalnim pravilima, vec gledali na sve kao na subjektivno, ko sto i jeste.
http://www.izotope.com/products/audi...eringGuide.PDF
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Ovaj tutorijal je za mene kao pocetnika odlican, ako uzmemo u obzir da jako malo znam o samom masteringu gde, sta , kada i zasto od plugova staviti.Mislim da je ovo jako dobra osnova za pocetak, mada bice jako tesko skontati onaj brainwoks digital mono/stereo i skontati kako se otarasiti Anti Phase a ne ugroziti numeru.Pre ovih plugova koristio sam t-racks pluginove nisu losi ali mislim da je ovo bolja kombinacija za sad.Kao pocetnik preporucujem tutorijal svima.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
ja sam iskoristio wave req2band, wave linMB, wave L2 poshto L3 nemam i wave paz analyzer, ovo ostalo nemam, a poshto sam ja kao pochetnik naravno prekucao parametre kako je stojalo na slici, zamolio bih onoga ko se bolje razume da namesti parametre onako kako trebaju da budu, da to slika i okachi? ne znam koliko je to pametno, ali ja bolje ne umem...hvala unapred...poz
Last edited by lesha; 21-05-2008 at 05:37 PM. Reason: pravilnik o pirateriji |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vibrator
|
![]()
druze pero, nek ti ovo bude upozorenje.
da si procitao pravilnik o pirateriji, ne bi ovako pisao. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Logic pro tutorial....? | VesCosa Nostra | Tutorijali | 1 | 16-05-2006 07:38 PM |
Tutorial na SRPSKOM ! | Mirko | Tutorijali | 6 | 01-08-2005 02:11 AM |
katz mastering tutorial | dzordz | Tutorijali | 9 | 19-04-2005 04:17 PM |
Tutorial za Wavelab4 | Igor | Tutorijali | 18 | 11-12-2003 01:02 AM |