|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Pozdrav, synthmanijaci
![]() Vidim iz raznih postova da je dosta vas imalo/ili ima i dalje XP50. Meni ortakov stoji vec dve godine, pa sam ga konacno otkupio (erste bank kredit ![]() ![]() Pitanje je da li on ovako jadno i shuplje zvuci zato treba da stavim neko klavirsko prosirenje u njega, ili je takva mashina (a fkt je kao mp3 plejer u odnosu na sve ostalo sto imam)? Pomozite mi da ga ne bacim sa sprata ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
Moj xp samo pozdravlja tvog xp-a.... Necu ti moci pomoci jer jedno 5 godina ga ne koristim za nista drugo nego kao "tipkovnicu" mekih i jednostavnih linija.
Imam i prosirenja orchestral 2 i bass&drum... uskoro cu ih staviti na oglas. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
mod?rateur analogue
|
![]()
pa na standardnom ROM-u nisam nikad cup bas neki dobar Wurlie na JV i XP seriji. mislim da ga ima na jodnoj od expanzija, probaj to nabaviti ako bas oces.
inace puno ti prije preporucam SCARBEE da skines s neta. VSTi insturment, vrhunski sampleovi rhodes, wurlitzera itd... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Nemam ja problema za snimanje, nego mi treba za uzivo... Nema veze, izgleda da ce da fasuje prodaju, kako se meni cini
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Member
|
![]() Quote:
Pa dobro,vidim da necjenis tog Rolanda XP50 mnogo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Nisam razmisljao... Ne znam koliko se krece, a za te pare bih trebao uzeti nesto slicno (tipa bar 32 polifonija, klavir wurli ovo ono)... Koliko nudis?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kupio bih Roland SH 201 ili Roland Juno D | dzibg | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 3 | 15-01-2009 12:50 PM |