| 
 | |||||||
| Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  | 
|  24-10-2007, 02:26 PM | #1 | 
| Moderator Join Date: Jan 2007 Location: Beograd 
				 |  Re: Video animacije 

shta je bre to after effects? neki plug inovi ili zaseban program?    | 
|   |   | 
|  24-10-2007, 02:28 PM | #2 | |
| Pro Member Join Date: Jan 2005 Location: Split 
				 |  Re: Video animacije Quote: 
 http://www.adobe.com/products/aftereffects/ 
				__________________ -- De?urni mrgud | |
|   |   | 
|  24-10-2007, 02:32 PM | #3 | 

znam.. kasno.. pogledao sam.. kupuje se posebno... inache imam jedva 56k konekciju.. tako da nemam zzivaca za gugl..   pozdrav | 
|   |   | 
|  24-10-2007, 02:43 PM | #4 | 
| Psiho Join Date: May 2006 Location: Rijeka / HR 

Pretpostavljam da je "logika" rada slichna onoj koju ima i photoshop CS3 sa "video layer" opcijom. Svaki "propertiy" layera koi se mijenja ima svoju "stazu" u vremenu sa keyframe-ovima. Jedino photoshop ne mozhe exportirati to kao video fajl nego samo kao gif.

__________________ "It occurred to me by intuition, and music was the driving force behind that intuition. My discovery was the result of musical perception". Albert Einstein speaking about his discovery. | 
|   |   | 
|  24-10-2007, 02:53 PM | #5 | 

pa gif mi i treba.. btw, imam cs2...   aj videcu da poskidam ta gomna.. nervira me kad nije sve na izvolte.. mislim, bar u vodama kojima ne plivam iz ljubavi nego iz moranja..   ae hvala josh jedared.. pozdrav | 
|   |   | 
|  24-10-2007, 02:31 PM | #6 | 
| Moderator Join Date: Aug 2006 Location: Zagreb 

After Effects je program. Više o njemu na službenoj web stranici adobe-a. Samo da dodam nešto za Shivu. Vidjet ćeš kada budeš dodavao layere u AE da nema nikakve filozofije oko kompozicije ili korištenja efekata u realnom vremenu. Imaš layere i jednostavno hijerarhijski posložena svojstva svakog layera koja mjenjaš keyframeovima kroz vrijeme. | 
|   |   | 
|  | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests) | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| kalson - like you (video) | kalson | Promocija radova | 6 | 16-11-2008 02:28 PM | 
| video embedding | fischek | Predlozi i sugestije | 18 | 27-03-2008 04:07 PM |