|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#18 |
Pro Member
|
![]()
@OFF dotakao si sustinu...
![]() Potpuno se slazem da je sve ispod PCM serije onako malo bledunjavo, ali za taj novac opet opravdano! Mada da ne budem prestrog jer su uslovi (finansijski) u kojima zivimo i radimo malo losiji nego sto bi trebalo,pa cu granicu povuci kod mpx1, jer sve ispod toga zaista ne pije vodu u studiju! Ali, sta to od softvera radi bolje?! Ali molim vas, zaboravimo na repove reverba koji su o.3 sekunde gde se skoro nista i ne cuje, gde ce Wizoo W2 odlicno odraditi posao, razmisljajmo malo dublje i trodimenzionalnije, kako napraviti komplexniji vokal reverb koji ce trajati i do 2, pa cak u nekim slucajevima i do 3 sekunde?! Sta se desava onda sa pluginovima?! I sta je sa bojom tog reverba?! I neka mi neko objasni zasto se test ne bi mogao sprovesti?! Sto se mene tice vrlo je izvodljiv! Uploadujemo jednu matricu i jedan vokal za koji odredimo tri duzine ili vrste prostora, dakle 1, 2, 3 sekunde (na primer), ili room, plate i chamber, gate, non linear ili sta vec i svako odradi najbolje moguce na svojoj spravi! Nece biti klasican test, ali ce pokazati mnogo toga! Ako ima interesenata mogu uploadovati ili poslati vam na mailove vokal i matricu! EDIT: Ustvari mogli bi Ivan i ja odraditi to pa podici ovde da se cuje... Last edited by kravadinka; 23-10-2007 at 11:25 PM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kupovina Uad-a | silicone | DSP forum | 3 | 20-10-2009 10:22 AM |
quad monitori trazim savet!!! | Klarinetista | Monitoring | 13 | 30-11-2007 04:36 PM |
jeli ok kupovina | drums | Computer Hardware | 3 | 28-04-2007 03:43 PM |