|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Hoces da proveris?!
![]() ![]() Veruj mi, od govana pite nema... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ivan Lekic
|
![]()
proverio i to odavno
imao sam sve te modele .. zadnji sam upalio .. i ugasio .. vece njesra nisam cuo od recimo mx200 ... a i ostali mirisu na isto |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
mislim da je za reverbe takav test nemoguce sprovesti.... Isplalo bi da je npr yamaxa spx90 sranje, a nije, ni najmanje. Kad vam treba kanta, eto je
![]() Cak i da je mpx500 zvucno bolji od nekog softa, kakva je odnos cena/kvalitet/ upotreba..?
![]() |
#4 |
Ivan Lekic
|
![]()
offe, ma sve su to jeftini lex reverbi gde im je upotreba u kafani .. da zamute pevaca da se ne cuje falsh
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() @Kravadinka, Pusti PCM 80, on je dobio mpx500 i lxp15
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
@OFF dotakao si sustinu...
![]() Potpuno se slazem da je sve ispod PCM serije onako malo bledunjavo, ali za taj novac opet opravdano! Mada da ne budem prestrog jer su uslovi (finansijski) u kojima zivimo i radimo malo losiji nego sto bi trebalo,pa cu granicu povuci kod mpx1, jer sve ispod toga zaista ne pije vodu u studiju! Ali, sta to od softvera radi bolje?! Ali molim vas, zaboravimo na repove reverba koji su o.3 sekunde gde se skoro nista i ne cuje, gde ce Wizoo W2 odlicno odraditi posao, razmisljajmo malo dublje i trodimenzionalnije, kako napraviti komplexniji vokal reverb koji ce trajati i do 2, pa cak u nekim slucajevima i do 3 sekunde?! Sta se desava onda sa pluginovima?! I sta je sa bojom tog reverba?! I neka mi neko objasni zasto se test ne bi mogao sprovesti?! Sto se mene tice vrlo je izvodljiv! Uploadujemo jednu matricu i jedan vokal za koji odredimo tri duzine ili vrste prostora, dakle 1, 2, 3 sekunde (na primer), ili room, plate i chamber, gate, non linear ili sta vec i svako odradi najbolje moguce na svojoj spravi! Nece biti klasican test, ali ce pokazati mnogo toga! Ako ima interesenata mogu uploadovati ili poslati vam na mailove vokal i matricu! EDIT: Ustvari mogli bi Ivan i ja odraditi to pa podici ovde da se cuje... Last edited by kravadinka; 23-10-2007 at 11:25 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]()
Momci taj test sigurno ne moze da naskodi,a mislim da bi mogao dosta da pomogne.Nadam se da cete (kad budete u prilici naravno)ipak to uraditi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
mislim da je za reverbe takav test nemoguce sprovesti.... Isplalo bi da je npr yamaxa spx90 sranje, a nije, ni najmanje. Kad vam treba kanta, eto je
![]() Cak i da je mpx500 zvucno bolji od nekog softa, kakva je odnos cena/kvalitet/ upotreba..? Lex - da, ali PCM, ostalo je bacanje para (jedino, ko radi i tezge, pa nosi okolo...Ok)
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Lexicon mx200 je 200 eura i realno je da za taj novac ne mozes ocekivati skoro nista...
Samo mi reci da mozes postici sa bilo kojim softverskim reverbom ono sto ja postignem na PCM80, zavrsicemo svaku pricu! Hmmm?! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
ali bih naravno imao oba i opet najvise koristio vss3,sigurno |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kupovina Uad-a | silicone | DSP forum | 3 | 20-10-2009 10:22 AM |
quad monitori trazim savet!!! | Klarinetista | Monitoring | 13 | 30-11-2007 04:36 PM |
jeli ok kupovina | drums | Computer Hardware | 3 | 28-04-2007 03:43 PM |