|
|||||||
| Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Psiho
|
mora da su arabijski sheici vech rezervirali unaprijed po jedan komad za snimanje zvuka svojih ferarija u garazhama
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
Pa Roginatoru nisam ja stavio thread da bi ti kupovao (dosta si valjda kupovao), vec da raspravljamo malo na temu koncepta ideje, kvaliteta. Ja uopste ne sumnjam da ti ljudi znaju sta rade, ali mi se svidja njihova hrabrost da u veku digitalije oni krecu sa konceptom za koji je pitanje koliko ce da se isplati, u svakom slucaju je ezoterija, a gotovo sam siguran je ovakav tip analogije potpuno saglasan covekovoj analogiji. Osim SSL dualiti ja ne znam da neko nesto ovako ozbiljno pravi u poslednje vreme. Sve je moda, mozda se desi da ove digitalije jednog dana prodajemo za 1 euro, i pocnemo da sviramo alive, a onda ce 99% sadasnjih poslenika muzike da duva u prste. Ideja mi je bila da cujem druga misljenja o mogucem zvuku ovog mixera, dal sabira dobro i slicno, to je ideja pa izvolte
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Mason
|
Doci ce dan kad ce i njega Rogina da razbuca na kanale... nema toga koji je izbegao takvu sudbinu
|
|
|
#4 |
|
MCI Master
|
@ Braca
hehehheeee ok istina ja to ne bih kupio ali ako smo kod koncepta sprave...ideja je OK.... samo me muci sto sam nacuo da im bas i ne ide finaliziranje stroja...tj.... imaju neke tehnicke probleme.... a kako i nebi kad toliko lampi ni u frizideru nemozes ohladit ![]() tehnicki jako lijepi zamisljeni ( i naravno to moze samo njemac) imaju dobar heritage od Tab-a i siemens-a e da ima odlicnih novih strojeva koji se proizvode RECIMO API Vision ili neve (...hmm koji je ono model ) ili Audienthttp://www.audient.co.uk/product_ASP8024_1358.aspx ma ima ih samo nisu tu poznati..ali istina nema ih ko nekad
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Pro Member
|
Al Shvabo je to napravio
![]() A kad Shvabo napravi, to je to |
|
|
|
|
|
#6 |
|
MCI Master
|
pa ovaj da
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Member
|
A pored tolikih Lampa, moze li danasnja tehnologija hladjenja da ohladi sobu?
|
|
|
#8 | |
|
Vibrator
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
|
Epa dobro je, Roginator je ipak u formi, heheheh, uvek volim da cujem njegovo razmisljanje, anyway long live MCI
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Pro Member
|
Mislim da to ipak nema buducnost, i pored lepih zelja. Ima iste sanse kao kada bi mercedes napravio drvenu kociju, vucenu sestopregom ili devetopregom trkackih konja sa "turbo" punjacem (vitaminizirana zob ili psenica) i otisao sa istim na Monzu...
Nazalost, poslednji zaista dobar analogni, ponavljam analogni, (znaci ne mislim na NEVE GENESYS) je NEVE 88 RS, koji mozemo smatrati poslednjim Mohikancem, izuzev delimicno SSL DUALITY koji ne spada u istu kategoriju... Dame i gospodo, od lampi (cevi) nista nema, to su samo samrtni grcevi tehnologije koja je nazalost, i pored svojih pojedinih lepih, doduse subjektivnih zvucnih osobina - prevazidjena, i to poodavno. Nemojte smetnuti sa uma, da sva ta "toplota" (warmth) i lepota, i "personality" tog lampaskog zvuka potice uglavnom zbog tzv. izoblicenja drugog harmonika, kao i ostalih, parnih harmonika (alikvota), tako da ce lepota cevnog tojest lampaskog zvuka jos neko kratko vreme ostati samo prisutna u pojacalima za gitaru, jer je to kreacija, a ne reprodukcija zvuka, tako da je izoblicenje i ostali neresivi problemi lampaske tehnologije prisutno, ali NAMERNO, jer gitaristi su tako hteli...
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|