|
Ogi Radivojević Producent, aran?er, dirigent,orkestrator, pevač perkusionista, umetnički direktor, jedan od glavnih članova Bregovićeve live-act ekipe, internacionalni saradnik većine dobro poznatih umjetnika (Iggy Pop, Ofra Haza, Jorgos Dalaras, Cezaria Evora (Capo Verde) itd...), ali i samostalni stvaraoc (Hajde Cico sa Albuma "U tebi kad me ima" jedan od najpoznatijih hitova) razgovara sa vama na temu muzicke produkcije... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Kada bi vam se pruzila prilika da okupite "bend snova" - za snimanje, koncert...
Koje ljude bi ste pozeleli oko (ispred) sebe? 1. -bubnjar... 2. -basista... 3. -gitarista... 4. -jos jedan gitarista... 5. -klavirista (klavijaturista)... 6. -po izboru... Da izbor ne bi bio pretezak, predlazem po 3 sviraca iz svake kategorije... Isto tako, da pretpostavimo da muzika koju "snimamo" (ili "izvodimo na koncertu" ![]() Nema teritorijalnih ogranicenja...(a moze i posebno "domaci", posebno "gosti"...) |
![]() |
![]() |
#2 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
1. Vinnie Colauta, Carter Beauford.... od Hr - Levačić 2. Sting.. haha 3. Tommy Emmanuel 4. 5. 6. Violinist - Isaac Perlman 7. Vibrafon - Bo?ko Petrović |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Postava za posle 22h... do 100 ljudi
![]() Billy Cobham Paul McCartney (bass) David Gilmour Paul Pranklin (pedal steel) Rick Wright Ekipa za stadion do 100.000 ljudi Stewart Copeland Darryl Jones Slash (Brian May ) Billy Gibbons (Angus Young) Freddie Mercury (David Coverdale) - pre 20 godina (jgb, razliciti pevaci, ali ne bih se bunio) Klavijature - JA ![]() Ekipa za XXX soundrack ![]() Carter Beauford Jaco Pastorius Kenny Kirkland Pat Metheny (za intro) Tom Morello (za ending)) berry white tomy lee (reziser) Izgleda nespojivo? ![]()
#4 |
Moderator
|
![]()
1. -bubnjar... Bill Goodwin
2. -basista... ne mogu da se setim imena lika koji je svirao bass na koncertu dzipsi kraljeva kod nas... lik je p.o.k.i.d.a.o. 3. -gitarista... Tom Morello 4. -jos jedan gitarista... david guilmour 5. -klavirista (klavijaturista)... will white & alex willford 6. -pevach/ica... Chris Cornell/shirley bassey eto.. moja allstarz ekipa.. kako bi se to spojilo, nepitajte.. ![]() pozdrav edit: haha.. off, imamo slichan ukus.. pozdrav |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Hej, jel' stari Kruno ziv? Nisam ga video "sto godina"!!!
U stvari, ni Boska Petrovica... Sa Boskom sam svirao u "BP club"-u, krajem 80-tih...tek je bio otvorio klub... Sa Krunom sam svirao, malo u Radencima (na jazz festivalu), malo kod Boska u klubu... STRASAN bubnjar!!!! |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
hm....... meni se sviđa Zlatanova (Gibonni) koncertna ekipa, to je svirka koju ja volim da čujem, znači znanje !
A ekipa "all star" je ona sa kojom ću tek da sviram, i to su sve sami amateri koji razvaljuju.......svaki svoj instrument......puno ljubavi uložili u svoje sviranje i puno smo piva zajedno popili......e to je moj allllllll starrrrrrr ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() 1. Alan White 2. Lee Sklar ![]() 3. David Gilmoure 4. Steve Lukather 5. Herbie Hancock + Vangelis ![]() 6. a pevac neka bije neka bije... David Coverdale pravi pop ![]() |
|
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Star Wars!!! | Hollywood | Tutorijali | 15 | 25-11-2008 06:07 PM |