|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
I to mu ne uspjeva naravno. Srecom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
MAO
|
![]()
chuj, kuzish da se djecaci vazda loze na neke sportove i tak to? E pa mene su nogomet i ostalo zaobisli, jedino mi prijeti srchani udar kad se treba startat i prva krivina napasti a u prva dva reda su dva crvena i dva crno-sivo-bela bolida
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
Uh, drago mi je da te nogomet zaobi?ao.
![]() Nego da nastavim sa ?aljenjem... ne mora nitko čitati.... Ujutro sam se probudila toliko lo?e volje da sam eto i?la farbat vrata od dnevne sobe. Ne znam da li je to bila dobra odluka jer tamnosmeđe u narančasto te?ko ide i nakon 3. ruke, ali ako budu tako ?arena, smislit ću ne?to kreativno na njima. ![]() Isto tako... sinoć sam proučavala za?to nam je kutna garnitura tako tvrda i iako je nova udubljena je nakon 3 noći spavanja na?eg te?kog prijatelja na njoj i korak po korak raskopala sam je i rasparala materijal i i do?la do opruga... ne znam.... uskoro slavimo rođkas od kćerkice, a imamo lo?e pofarbana vrata i rastavljenu kutnu garnituru sa rasparanim materijalom. Hvala me panika kako ću sve to stići srediti do tada. A nedovr?eni poslovi? GS koji i dalje hebe? Pernata jakna koju sam uni?tila u ma?ini? Neprospavane noći.... premalo sexa... To je sve previ?e za mene. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
MAO
|
![]()
vidis da je ceo forum zanijemeo od zalosti zbog tvojeg premalo ... pardon, pernate jakne koju si unistila u masini
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
A tek ugaona garnitura....
![]()
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Anita usla si u emocije skroz, to je dobro, ali je ipak forum virtuelna prica. Ne otkrivaj previse, jer mnogi muski misle da su zene lepse kad su sakrivene, ako tako nastavis mozda se nekom osim tvoje muzike dopadnes i ti, pa eto belaja. A gde je tu muzika
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Hm, dobro kako ti kazes, sve si u pravu, onda ne kritikuj supruga nikada na forumu. Posto i sama spominjes odgovor, znaci kreni u ovo nase prostranstvo zvukova, a onda ti ni ovaj thread nece biti potreban. By the way posle malo slusanja tvoje muzike bas mi je drago da si na forumu i da uopste imamo mogucnosti da cavrljamo sa tobom.Peace
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ventiliranje gluhe sobe | metalman | Dizajn i konstrukcija studija | 9 | 23-06-2009 06:41 PM |