|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Member
|
![]()
Moze jos neka preporuka za band tipa CHROMEO? Me like!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
I evo jedna za MRDANJE glavom napred nazad dok se voze kola:
http://www.youtube.com/watch?v=oS1b70JW8Cc Obavezno slu?at glasno otvorenih prozora i ?to jače mrdat glavom napred nazad. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
MCI Master
|
![]()
to nije taj still--------- we talk electro here
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Member
|
![]() Quote:
ako se ti svidza spirit catcer onda check this out - prijatelj iz LJ, ichi aka ichisan (nije bas electro nego t.z. space disco. btw stvari mu mixa gregor z) http://myspace.com/ichisanmusic Last edited by sare; 18-10-2007 at 07:15 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]()
Ma dobro... ali bitno je glava mo?e da se mrdolji napred nazad.
![]() A izvana.... izvana se čuje onako prigu?eno.... UMPF....UMPF....UMPF.... a unutra ... unutra u autu farmer obrijane glave mrda istu brzinom BPM-a. Obavezno sunčane cvikse (iako je sumrak) i ko?njak. Zapravo najbolji su mi oni ?to su tamo 94-te dolazili u klub Heaven 88 na rave party u ko?njacima. Ti su bili ?ig i potpis balkana. ![]() Pričao mi je frend da je sličmo bilo i u BG. Ali tamo je fazon bio da uzme? traperice, obuče? ko?njak i onda taj ko?njak ugura? u traperice. Katastrofa! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
HIT Face - Teenage elektro pop | ProkDu | Razno | 49 | 24-11-2009 10:33 PM |
ITB super saveti !! | DaBear | Audio Produkcija - Tehnike | 17 | 12-09-2009 12:10 AM |
Lady Gaga-Poker Face (KSL Jnr1 Mix) | Overdrive | Promocija radova | 13 | 05-08-2009 10:19 PM |