|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#15 |
Junior Member
|
![]()
Upravo sam prosle nedelje postao srecni vlasnik Tascam DM-4800. Pre toga sam proveo duuuugo vremena u citanju raznih foruma i stranica o tome.
Ukratko: Najvise muzike za tu kolicinu novca. Zvuk odlican, precizan, dobar headroom, zadivljujuca integracija sa kompjuterom (audio preko firewire kartice koja se moze kupiti kao opcija za mixer nudi realnih 32 in+out kanala u real time-u). Takodje sluzi i kao ulazni interfejs i kao MIDI kontroler. Kod mene sve sljaka. Topla preporuka! Moze se nabaviti u Zemunu u firmi ALC PRO. Mislim da na sajtu imaju i cene. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Digitalni mikser | lirikzg | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 7 | 03-02-2009 11:24 AM |
audiophile 192 ne radi digitalni ulaz!? | koki | Computer Hardware | 9 | 30-09-2008 11:56 AM |
Digitalni mixer | Zid | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 9 | 04-02-2005 01:06 PM |
Digitalni ulaz u LUNU | divinesound | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 16 | 26-01-2004 12:42 PM |