|
Produkcija Elektronske Muzike Sve sto vas interesuje u vezi produkcije elektronske muzike, modernih zanrova i pravaca: |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#51 | |||
Psiho
|
![]() Quote:
- ja saslusham svaku kritiku, uzmem je u obzir, ne uzimam je k srcu i prihvacham chinjenicu da ne postoi koshulja koja svima jednako dobro stoi. I najbolja glazba se nekome ne svidja, a i najloshija ima svoje poklonike. Nichije i niti jedno mishljenje ne smatram "upadom" u thread... dapache. Thread sa jednobraznim mishljenjima mi djeluje potpuno idiotski jer znam da u stvarnom zhivotu deset ljudi ima deset razlichitih mishljenja. Ovo je prvenstveno produkcijski i glazbeni forum pa ne vidim potrebu da se ponashamo kao fan club-ovi gdje su svi ZA, a biti PROTIV je zabranjeno pravilnikom i doista iracionalno u kontekstu fan club-a. Quote:
![]() Quote:
Iako chitajuchi sad svoje postove vidim da sam mogao i malo suptilnije izraziti svoje mishljenje pa ako se netko uvrijedio zbog "lunapark" etikete ja se isprichavam... nie bilo s tom namjerom.
![]() |
![]() |
#52 |
MCI Master
|
![]()
pa
mene ne smeta naziv lunapark glazba hebe se meni kako ko to zove ...ja to volim i uzivam u tome takva glazba nas tjera da duze ostanemo mladi i BLESAVI sto meni sasvim odgovara nije da sam protiv da neko nesto kaze ali vezano uz produkciju , a ti malo pa malo komentiras negativno glazbu ak ti nije po cefu mislim shvatio sam da ne volis to i its ok!!! i nebi dalje u polemiku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Member
|
![]()
Ovaj post je definitivno otisao u pogresnom pravcu...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Psiho
|
![]()
jasno... ti nemash bash nishta s time i tvoi postovi su 100% na mjestu.
![]() ![]()
![]() |
#55 |
Member
|
![]()
pa sam naziv topika je iritantan...zar ne....logicno je za ocekivati ovakav razvoj dogadjaja....
da si stavio recimo A Rother ili Johanes Heil ~king of the betz~ sigurno bi bolje proslo..... verujem da je vecina clanova oko ovog podforuma usmerena na kultnije artiste.... i svako od nas je pomalo sujetan i naginje nametanju svog kao referentnog...
![]() |
#56 |
Moderator
|
![]()
pa i nije bash tako. nema sujete, postoji samo ogorchenost time shto neki dobri producenti ne prolaze toliko dobro kao neki koji i nisu toliko dobri, i nisu toliko groundbreaking i shto je najgore - nisu ni upola toliko muzikalni. a zashto? zbog marketinga
dobar je benasi. secam se kada sam ga prvi put chuo koliko mi je dupe pomerio, ali chinjenica je da kad neko dodje i kazhe "JAO ON JE CAR KAKO JE SAMO TO IZMISLIO PA DOBAR JE TAJ TEHNO" naravno da ce doci ljudi koji znaju vishe od onoga shto chuju na bbc radio 1 da mu kazhu da ima i vecih careva, da on to nije izmislio i da to nije tehno. ne vidim da je iko igde rekao da je benasi losh. mozhda loshiji od nekih ali nigde da je losh. nigde nisam video da je neko rekao da taj pravac smrdi. dakle pricha se o kvalitetu, a ne o ukusima. kad se pricha o sintovima daju se primeri za ljude koji bolje vozaju sintove. a ovaj ssr je stvarno napravio zmijara od sebe sa "pa ajde uradite bolje" komentarima. momche, kada gledash fudbalsku utakmicu i kad nekom gariju stalno ispada lopta, hocesh li reci "jao vidi kretena pa kako tako igra" ili cesh zastati, zapitati se "dobar dan, da li bih ja mogao bolje da odigram pod tolikim pritiskom i protiv tolikih majstora u poslu?" i precutati njegove ispade? kada gledash chetiri lika kako se takmiche u penjanju i kada neki lik zavrshi poslednji, hocesh li reci "od ovog poslednjeg ima i boljih" ili cesh cutati, jer to shto on mozhe, ti sam ne mozhesh ili ne znash? sve pesme su mu na isti fazon, isti setup. pitanje da li je taj setup on sam namestio uopshte. pitanje da li on i radi trekove. recimo sven vath nije u zhivotu napravio trek, ni tiesto, ni sasha. naravno da ce ti neko reci "e, pa chekaj..." kad otvorish ovakvu temu.
![]() |
#57 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Pro Member
|
![]()
lunapark hit
![]() Vec vidim benassija kako vozi nagutane klince od 12 godina na onim auticima koji se sudaraju, naravno u ritmu muzike za ples ![]() ![]() ![]()
![]() |
#59 |
Psiho
|
![]()
:d :d :d
![]() |
#60 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |