|
Produkcija Elektronske Muzike Sve sto vas interesuje u vezi produkcije elektronske muzike, modernih zanrova i pravaca: |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
DaBear, nazalost si u pravu za ovu tvrdnju...Evo, ja sam pozvao sve koji sebe smatraju "sposobnim" neka na internet stave nesto sto su oni kompletno napravili, nikakve remixe ili to, cisti autorski rad sto se tice svega, ukljucujuci i njihov vlastiti MASTERING, kao vrlo bitan faktor krajnjeg rezultata.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
evo jednog remiksa koji sam uradio davne 2004, inspirisan Benassijevim fazonom, pod imenom Sinewave Surfers.
Pod ovim imenom sam odradio desetak remiksa, a najbolje je prosao Narcotic Thrust "I Like It" SeraphimSuite su inace top DJ Jeremy Healy, njegov pajtos (zaboravio kako se zove) a vokale je odradila Mica Paris...ima i full vokal, ne znam gde mi je ..ovo je dub Seraphim Suite ft Mica Paris-Over (Sinewave Surfers dub mix) Tri8 records, 2004 http://download.yousendit.com/CB99D2C4714EEF5D eto radice 7 dana link... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Svaka cast DaBear
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
MCI Master
|
![]()
manite pljuvatore...ovo je k...c ono nevalja..samo politika i balkanska spika
meni to zvuci jebeno i respectiram i njihov sound i uspijeh!! @DaBear song je generalno odlicno remixiran!!!!!! imam malu primjedbu ali cu preci preko toga jer je ostalo super ![]() daj boze jos ovakvih remixeva ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
lunapark hit
![]() Vec vidim benassija kako vozi nagutane klince od 12 godina na onim auticima koji se sudaraju, naravno u ritmu muzike za ples ![]() ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Psiho
|
![]()
:d :d :d
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |