|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Evo nekih mojih predloga, desnu gitaru malo zamasti (previse strci u miksu) i promeni sempl dobosa (koliko mi se cini ovo nije ziv bubanj), stavi malo svetliji dobosh, ovaj je previse mutan. Ima tu jos stvari koje bi ja promenio ali ovo mi je najvise zasmetalo na prvo susanje, i naravno ako ikako mozes procisti miks da se sve sto jasnije cuje, za ovakvu muziku na zalost sve mora da bude sterilno cisto.
Nadam se da sam ti bar malo pomogao, pozdrav, Igor!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Meni se chini da su gitare malo previse dignute u miksu, mozda bi bubanj trebao malo vise doc do izrazaja ali to je subjektivno glediste...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Hmm, a ne znam. Moguce je. Mislim nije ovo jos dinalna verzija, vec samo poboljsana.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
A ako je u nadi spas, onda ga nema! Last edited by LACKY; 09-10-2007 at 04:04 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
Ok bitno je da si mu ti svojim velikodusnim postom mnogo pomogao, mogao si bar da mu kazes gde ima da se nabavi zamascivac
![]() Sto se tice sterilno cistog mislio sam na to da je POGOTOVO u ovakvoj muzici bubanj uvek trigerisan i da treba zvuci STERILNO i neprirodno sto u npr. blues-u nikako ne bi valjalo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Samo ti nastavi sa edukacijom, ja se malo salim.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
VIP Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Dajte linkove konstruktivne za Akustiku. | DeMa | Dizajn i konstrukcija studija | 4 | 03-05-2009 10:02 PM |
Molim komentare za pesmu? | goran ns | Promocija radova | 11 | 20-11-2007 10:26 PM |
Volio bih čuti va?e komentare na produkciju | Mrmot | Promocija radova | 9 | 28-11-2005 09:02 PM |
Jingle - Molim komentare | Pedja | Promocija radova | 7 | 05-10-2003 08:43 PM |