|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
I ja sam u nekoj potrazi za mixerom koji bi zamenio moj verni, stari SOUNDCRAFT SPIRIT 24/24/8/2, koji em je pun do vrha (preko 50 ulaza sa sintovima i semplerima) em je uveliko poceo da pokazuje znake starosti (krckave prekidace, potove) Problem je sto je meni potreban relativno veliki broj ulaza, samo linijskih, mikrofonski mi ne trebaju uopste, ali da budu "pod filterom" to jest equalised, i recimo 4-6 sendova, a po mogucnosti da sve to ide u 8 grupa. Tesko je to danas naci...mozda je najbolja varijanta LX7 II, zbog osetno boljeg EQ nego kod Mackie, mada i Mackie i Behringer imaju iznenadjujuce dobar headroom, i sto Bitch kaze zaista solidnu, dobru sabirnicu. Licno sam razmisljao i o A&H "mix wizzard" WZ 3-20, koji ima dosta stereo ulaza, ili mozda onaj mali SOUNDCRAFT, mislim da je E12 sa 10 stereo ulaza, ne znam. Kad bih bio bolje "potkovan" moj izbor bi sigurno bio AMEK MEDIA 51, za koji mislim da je trenutno najbolja varijanta za mix, cak i kada se uporedi sa SSL AWS9000, al' amek, mada polovan, ima manu, a to je cena koja se krece (ako ga uopste ima u ponudi) izmedju 30 i 50.000 eura Sabirnice, i pored nesumnjivog kvaliteta, ovde ne bi dosle u obzir, zbog toga sto su nedovoljno "manipulativne" i sto nemaju EQ i sendove, koji su za mix sintova ipak neophodni... Srecan lov...
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
trebam preporuku za monitore | jaybox | Monitoring | 7 | 03-07-2005 01:13 PM |
MOLIM VAS!!! | SumAnuT | Predlozi i sugestije | 1 | 04-05-2005 10:42 PM |