|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Member
|
![]()
ne znam....stvar ukusa....
![]() ali kad bih bio u ovom studiju,ne bih znao da li sam radio muziku ili sam bio "abducted" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
VIP Member
|
![]()
znam studio, u Italiji je ! Vidi se da ljudi drze do dizajna. Radio je neki poznati Italijanski int dizajner izmedju ostalih. Ja volim cisto i minimalizam.
Moj stan je malte ne ovakav!! Mislim, studio inerior dizajn je "stuck in the past"...u jako velikom broju slucajeva. Sve to moze da se napravi da izgleda super, razlicito, a da se ne zateze krpa na letvice !! Samo STO TO KOSTA!! treba pre-ispitati materijale koji se ne koriste toliko cesto u studiju, ali rezultat se uvek isplati!! evo par slikica ...Syn studio Japan - vlasnici Simon Le Bon (Duran Duran) i njegova zena Yasmin Le Bon (model)..dizajn radio poznati designer Mark Newson |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||
Moderator
|
![]() Quote:
Pa jes' da kosta ali nije bas toliko preterano... doduse "krpa" JESTE najjeftinija... ali onda kazes zbogom refleksijama od visih frekvencija.... Quote:
pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#15 |
Vibrator
|
![]()
obozavam futurizam, jbg, zagrizeni sam sci-fi fan
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]()
DaBear preduhitrio si me sa SYN studiom...to sam hteo sledece da postujem.
Potpuno se slazem sa stavom " konzervativizma" u dizajnu enterijera. Razbijanje klisea u cilju stvaranja kreativne atmosfere.
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
Sta znam, meni je ok da vidim nesto novoi takodje volim minimalizam, ali ako je futuristicki, ne znam zasto mora da bude hladno, sterilno i odbojno ... Mozda je to najbolji pokazatelj kuda smo krenuli, na putu ka buducnosti ...
Mozda i nije tako lose, sami nedostaje prirodne svetlosti, pa sve dobija tu sterilnu atmosferu.
Ej, Ljubice, Ljubice, grudi ti, Ljubice, kao haubice! ![]() Last edited by SumAnuT; 06-10-2007 at 01:21 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Pro Member
|
![]()
Meni se jako svidja ideja sa ovim monitorima za klijente, da ne stoje iznad glave i vicu - seci ovde, kopiraj onaj zeleni part.....
![]() |
#20 |
Pro Member
|
![]()
Fenomenalno... ima jos interesantnih...
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
kako najbolje sredit ovaj prostor za studio?pls | ninowash | Dizajn i konstrukcija studija | 1 | 08-05-2009 12:36 AM |
Dal se isplati ovaj JP ? | Don Solaris | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 23 | 16-02-2008 10:22 AM |
Kako vam se svidja mix? | zvincic | Promocija radova | 9 | 12-04-2005 04:08 PM |