|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
pa čime vršiš resampling voxengo r8brain?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Uf probao sam sve moguce kombinacije! Uglavnom 48-24 ali opet zavis jer cesto smo mixam pa sta donesu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Psiho
|
![]() Quote:
@ RM: ne znam imaju li konverteri veze s time ili ne, ali znam da dosta producenata radi ili na 48 ili na 96. Stariji producenti mi kazhu da je nekad 48 bio standard za studijske sprave prije masovne poplave CD-a koi su 44.1. Tada je industrija nametnula novi standard. Ja nisam toliko star u ovoj struci pa ne znam kako je to nekad bilo, ali tako su mi rekli. Bilo kako bilo, na kraju vjerujem onome shto chujem, a sve drugo me slabo zanima. Bili to loshi konverteri, losh 44.1 standard, loshi monitori... ono shto se bolje chuje je jednostavno bolje, a drugi to mogu zvat kako god im odgovara ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
MAO
|
![]()
mislim da je kljuc u resamplingu.. mozete pitati vuckovica, imao je dosta muke oko toga, do stizanja weiss-ovog SRC-a, mada postoji i neki audio ease softwer koji odlicno radi.. A sto se konvertora tice, moje prvo bolno iskustvo je bilo na onom matorom digidesignu (888?).
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Sample rate | stigma | Audio Produkcija - Tehnike | 10 | 15-07-2008 06:45 PM |
koji sample rate koristite? | SHIVA | Audio Software | 12 | 06-01-2007 11:53 AM |
Sample Rate Conversion (SRC) testovi | kejkz | Audio Software | 7 | 20-12-2006 08:33 AM |
44.1,48,96 ili 192(HD)kHz Sample rate??? | bushavko | Audio Produkcija - Tehnike | 46 | 03-01-2005 11:54 PM |