|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Evo da se vise nezbunjuju ljudi dosao sam do informacija o azmofonu u Beogradu.Sva stovarista TERMODOM na Smederevskom, Zrenjaninskom ili Ovcarskom putu.
Tel. 011 3470505. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Ma ima njega u Beogradu na jos par mesta... ali... pozovi taj tel pa pitaj koja je cena a onda pozovi Kragujevac i pitaj za cenu...
Nije problem (sem ako ti je hitno) dobiti azmafon u Bg-u. Ja sam regularno njima u Kragujevcu platio, a onda sacekao par dana da krene njihov kamion za Bg, oni me lepo obavestili, dali mi tel. vozaca kamiona, i lepo mi covek stao na autoputu i dao mi azmafon... tako da nije to neki problem. Pozz
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
azmafon u beogradu | yoloko | Dizajn i konstrukcija studija | 30 | 08-04-2010 12:09 PM |
Servis klavijatura u Beogradu? | komanderkin | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 2 | 24-09-2009 04:38 PM |
RODE NT4 u Beogradu? | awacs | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 6 | 29-06-2009 12:10 PM |
Euphonix u Beogradu | Digital Cave | Recenzije | 12 | 04-01-2007 07:57 PM |