|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 |
Pro Member
|
![]()
Misli? u Cecinom studiju će biti snimani mladi neafirmisani, kvalitetni muzičari i izvođači u usponu, radi doprinosa muzici kod nas, kao i umetnički albumi priznatih veličina koji ?ele da podignu svoj rad na jedan vi?i nivo umesto da podvlađuju najni?em dovoljnom nivou potrebnom za to da se album emituje na splavovima i proda za đuture pare nekoj kompaniji? pa ?to odmah nisi rekao, to je onda jako bitna vest!
Muzika u Srbiji nikad vi?e neće biti ista nakon ovoga! :o
![]() |
#42 |
Pro Member
|
![]()
Kiki mi je ispricao, kada je Vrac mixao Cecu da ga je englez iz susednog studa (cuvsi Cecin glas kod komsije) pitao kakav je to gadni instrument koji nemoze da definise, dali je zicani ili duvacki?
Ajd' da oitamo cicu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Banned
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
MAO
|
![]() Quote:
jebes pare, one ne znaju odakle dolaze.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Banned
|
![]()
ok ,izbegavam politicke teme
Last edited by cAAc; 02-10-2007 at 12:24 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Banned
|
![]()
a i vi sami radite za dz ili sa provereno kul ljudima ,chiji su sponzori sve
divni ljudi |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Pro Member
|
![]()
e fipke za ovo imas cevape kad dodjes u BL!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Senior Member
|
![]()
sve mi jo? nekako i ide u glavu;mmmislim....to ?to je re?ila da otvori studio,al ?ta će joj,bre,ssl i 32 kanala?za klijentelu kojoj će se tu raditi i za muziku koja će se tu raditi(tako mi se sve ne?to dojmi,ispravite me ako gre?im),dovoljno je max.6 kanala:
1.kanal - SILIKONSKI kanal,dakle STEREO kanal(za grudi,u narodu poznatije kao sise) sa obaveznom grupom za dinamičku obradu,tj."napumpavanje"(kompresor,expander i EVENTUALNO limiter).filterska sekcija,send,return,aux i sl.apsolutno nepotrebno! 2.kanal - KOLAGENSKI kanal,MONO,(za obradu usta ).e,na ovom chanel stripu, potrebna je i filterska sekcija za fino pode?avanje i uobličavanje(parametric EQ-ing,hi-low cuting,etc...) 3.kanal - BOTOX,opet STEREO(ili popularnije,tj.narodski- "guzni kanal").kao ?to i samo ime govori,pretpostavljate,radi se o kanalu namunjenom da prihvata,pumpa i estetski obradi jedan od najprimamljivijih delova tela lep?eg pola,te stoga mora da poseduje obe sekcije prethodna dva,gore pomenuta kanala. 4.kanal - TATOO kanal,MONO;novijeg je datuma,dospeo na domaću estradnu scenu sa Zapada(malim delom ne?to i sa orijenta).veoma jednostavan kanal,koji obradjuje veoma jednostavne signale(leptirići,?korpije,oktopusi,cvetovi...),ko ji se apliciraju na razne delove tela pevačica:guza,vrat,donji deo ledja,list noge... 5.kanal - e,sad naravno dolazi najbitniji kanal na domaćoj estradi,kanal nad kanalima,ili narodski majka svih kanala .naravno,pogađate o kom kanalu je reč,ali iz po?tovanja prema zenskim članovima ovog foruma,nave?ću samo njegov latinski naziv: CANALLIS VAGINALIS,naravno čistokrvni STEREO kanal,najkomplexniji,zahteva vrhunski Q-ekvilajzer za raličite oblike krivulje frekvencijcke karakteristike ![]() uh,i umalo da zaboravim.... 6.kanal!! - kanal MIX-a(ili za ?ire narodne mase-muzički kanal),taj je najmanje bitan,moze da bude i u MONO i STEREO varijanti,bitno je da dobro gruva(ili po narodski-"bije") i sad ja lepo molim da mi neko,ako ume, objasni svrhu preostalih dvadeset i kusur kanala.za ?ta će im? eh,da znaju ljudi iz SSL slute sta se sve radi na njihovim rezijskim stolovima... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Banned
|
![]()
xtra ,naslusao se ja u kraju josh ludjih stvari vezanih za istu ,a posle kao cupi ih naterala da idu na koncert ili pricha kao bice dobrih riba
![]() Razumem i to da ste pod uticajem zapada postali gadljivi na sise ,guze u tangama itd ali mi nije jasno da su odjednom svi postali gadljivi na kesh i dobra studija ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Benassi brothers studio u Future Music | DaBear | Razno | 83 | 10-09-2008 01:57 PM |
CECA - rejverka | SumAnuT | Razno | 91 | 10-06-2005 01:00 AM |