|
Ogi Radivojević Producent, aran?er, dirigent,orkestrator, pevač perkusionista, umetnički direktor, jedan od glavnih članova Bregovićeve live-act ekipe, internacionalni saradnik većine dobro poznatih umjetnika (Iggy Pop, Ofra Haza, Jorgos Dalaras, Cezaria Evora (Capo Verde) itd...), ali i samostalni stvaraoc (Hajde Cico sa Albuma "U tebi kad me ima" jedan od najpoznatijih hitova) razgovara sa vama na temu muzicke produkcije... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Pro Member
|
![]()
to sam i ja htio pitati...
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Sve probrane sprave! Neko drugi i da ima taj novac, ne bi znao sta treba da kupi...
|
![]() |
![]() |
#24 |
Moderator
|
![]()
^greshish..
![]() pozdrav |
![]() |
![]() |
#25 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Definitivno ne gresim. Samo jaaaako mali broj ljudi tacno zna sto hoce i sta mu treba i to nije tako samo u muzici. A da bi tako sofisticirane sprave gledao da kupis, prvo treba da ih se nagledas i nacujes po opasnim studijima po svetu, a to zadovoljstvo ne moze svako sebi da priusti.
|
![]() |
![]() |
#26 | |
Moderator
|
![]() Quote:
da imam 10 somicaevrica, opet bih znao.. 20 takodje.. iznad toga.. e toliko daleko ne razmishljam.. verovatno bih ushtekao ostatak... pozdrav |
|
![]() |
![]() |
#27 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() Ako nije tajna,preko kog dilera si ga nabavio i koliko kosta MMK? Pozdrav! |
|
![]() |
![]() |
#28 |
Senior Member
|
![]()
Nije nikakva tajna - MMK su uredjaji Milana Kovinica i ima ih raznih...ne znam da li ima dilera, ja sam oba uredjaja kupio direktno od njega. E, sad, cena se ne secam...
|
![]() |
![]() |
#29 | |
Member
|
![]() Quote:
Ako imas neki kontakt od coveka,mozes li da mi ga bacis na pm? Tnx,pozdrav! |
|
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Slike vaših studio-setup-ova | Thrillseeker | Dizajn i konstrukcija studija | 989 | 25-06-2017 08:39 PM |
Studio - interesantne slike | DaBear | Dizajn i konstrukcija studija | 10 | 22-09-2008 01:15 PM |
Izgradnja studija - slike | DaBear | Dizajn i konstrukcija studija | 1 | 24-08-2007 11:41 PM |